Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy taki sposób myślenia jest normalny?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ch00ya się wszyscy znacie! Przeczytałam Twój post, Kasiu i powiem Ci, że równie dobrze mógłby dotyczyć mnie. To nie kompleksy ani krzyk o uwagę otoczenia. Jestem młoda, zgrabna, całkiem ładna. Zwyczajnie ludzie mnie mierzą. Żadko trafia się ktoś, z kim czuję porozumienie intelektualne. Zwykle w kontaakcie z innymi zajmuję pozycję adwokata diabła. Lubię wskazywać na alternatywne punkty widzenia, bo ludzie są głupi, ograniczeni wąskimi horyzontami swoich smutnych światków. Kasiu, uszy do góry, nie czytaj tych powyżej. Zapewniam Cię, że tacy ludzie jak my instnieją i nikt nie ma prawa nas oceniać, dopóki nie łamiemy prawa. X Nie do mnie ale ja mam dokładnie takie same odczucia.

Gość gość
czytając niektóre wpisy można się uśmiać.... "jestem wyjątkowa!" "JA TEŻ" "I JA!" :D

Gość gość
Ta od c***ja i od "żadko"ma zbyt duźe skłonności do agresywnych zachowań i chamstwa,autorka tematu jest bardziej skomplikowana.Nie tyle wygląd,co prymitywne chamstwo zraża ludzi do tego typu osobników.Takim często tylko się wydaje,że inni nie nadążają intelektualnie,a tak naprawdę kto chciałby się przyjaźnić z chamem,który klnie i obraża,nie o autorkę chodzi.

Gość gość
Wszędzie ci wyjątkowi,jest tu ktoś normalny do cholery:-D

Gość gość
co ciekawe, takie chamskie osoby są z zasady mało inteligentne, ale w ich oczach to inni są idiotami

Gość gość
Autorko popracuj lepiej za słownikiem ortograficznym "Natomiast zdaża mi sie, że noszę szpilki nawet 10 cm mimo dosyć " ZDAŻA?

Gość gość
Tak,gościu z 18:27 masz rację.W przypadku osób psychicznie chorych też tak to działa,ale dziwak i oryginał to jeszcze nic takiego,z agresywnym może być różnie:-(

Gość gość
to początki schizofrenii, potem już tylko nic i nic

Gość gość
Ona zawsze pisze "zdaża" i to się tak paskudnie do niej przyczepiło,ale nie bądźmy upierdliwi.To przez tą wyjątkowość właśnie,tworzy nową,własną pisownie:-PA może jednak "twoży":-D

Gość gość
może ma dysleksję?

Gość gość
A ty gość z 18:38 tak z własnego doświadczenia?

Gość gość
Jaką dysleksję,ludzie,to jak ktoś składa litery i stęka jak w kiblu,czytać płynnie nie umie:-PWy nieuki jedne:-PWstyd,zgłoś ten post do usunięcia:-o

Gość gość
Może ma tasiemca?

Gość gość
niekoniecznie, zwłaszcza, że to można wyćwiczyć...tylko potem zdaŻają się takie kwiatki.

Gość gość
W tym serialu "Dr House",ktoś dziwnie się zachowywał,bo tasiemiec mu cały organizm zatruwał,mózg też.Zdiagnozowali i wyleczyli.Jak ktoś lubi surowe mięsko może mieć pecha

Gość gość
Powiem wam tak prymitywnie,że każdy z nas ma jakiegoś p*****lca.Jedni bez przerwy o swoim dziecku opowiadają,inni o czymś,co ich interesuje,a kogoś już nie.Tak samo jak ciągłe opowieści o pracy,związkach stają się nudne i robisz wszystko,żeby ci nudziarze nie zabierali czasu

Gość gość
Z każdego jej tematu robi się''tasiemiec''.Nie każdy może się pochwalić taką ilością postów. Temat o metalach idzie na rekord.Każdemu pochlebia zainteresowanie jego tematami,a ona wymyśla przynajmniej ciekawe,a nie kto nasrał i rozmazał:-)

Gość gość
Nawet można się fajnie pokłócić, bo ogólnie jest nudno:-)