Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach o przyszłość

Polecane posty

Gość gość

kto się dzisiaj nie boi o przyszłość,żyjemy u progu nowej epoki,zmian obyczajów,gospodarki itd.i trzeba być nieco naiwnym żeby się nie bać o przyszłość,pokolenie dwudziesto i trzydziesto latków już jest w szoku jak świat jest inny (może i lepszy) niż się spodziewali,jak inne są obyczaje ( np.co do zakładania rodziny ) jak szkoła okazała się niedostosowana do rzeczywistości,a kto wie jakie jeszcze rewolucje nas czekają np.ktoś w wieku serialowego Czterdziestolatka może wkrótce uchodzić za dorastające dziecko,które ma problemy jak nastolatek,obyś żył w ciekawych czasach,z tego kiedyś się urodzi jakaś nowa epoka,ale ilu ludzi wbije w ziemię zanim się świat do nowych czasów dostosuje,chciałbyś być wbity w ziemię przez walec historii,ja nie za bardzo,wolę nudne,spokojne życie

Gość gość
przyszłość to transseksualisci, coraz wiecej ich jest :classic_cool: musisz sie dostosowac :) walczyc nie ma sensu :)

Gość gość
transseksualiści,geje lesbijki,radykalni katolicy to jakiś margines,który nie ma i nie będzie miał większego znaczenia

Gość gość
ja sie boje cholernie.. mam 20 i nie widze tej przyszlosci swojej..

Gość gość
tez sie zastanawiam nad przyszloscia, bo renta sie niedlugo konczy i nie wiadomo cyz przedluza