Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marty n

mieć 25 lat

Polecane posty

Gość marty n

Czy Wy szczegolnie dziewczyny moje rowiesniczki dopiero teraz zauwazacie zlo tego swiata i to jak swiat potrafi byc okrutny.. jak zawodza przyjaciele z lat dziecinstwa ... jak facecic czekaja tylko zeby wykorzystac naiwna dziewczyne .. majac 25 lat pozbyłam sie rózowych okularow lat dzieciecych i czuje ze dopiero dojrzalam jako kobieta i widze wszystko .. nie ufam nikomu oprocz mamie i tacie .

Gość gość
A mnie nawet rodzina zawiodla i tylko Bog mi jeszcze pozostal :(

Gość martyn a
kochanie co się stalo?

Gość gość
Mam jeszcze 23 lata i o tym, że ludzie są fałszywi przekonałam się jeszcze w podstawówce, to że mężczyźni niektórzy są tak podli zaczęłam obserwować już kilka lat temu a w zeszłym i tym roku miałam okazję przekonać się osobiście (i nie mam na myśli jakichś osobistych krzywd, ale widziałam na własne oczy jak ludzie chcieli krzywdzić innych, a może i tak czynili przy innych niż ja.

Gość gość
zawiodlam sie strasznie na bliskiej kolezance, ktora znalam 10 lat.. wydala mnie i sprzedala... jak Judasz Jezusa za kilka nic niewartych srebrnikow

Gość gość
To nie jest dojrzałość kochana. To zgorzknialosc.

Gość gość
z wiekiem gorzkniejemy bo tracimy to dziecięcą naiwność i ufność zaczynamy widzieć życie takim jakim jest naprawdę ja w tym roku mam wrażenie że postarzałam się przez miesiąc o 10 lat, zmarły dwie osoby z mojej rodziny

Gość gość
Prześpij się z kimś to ci przejdzie.

Gość martyn a
wole byc zgorzkniala niz naiwna 25 latka ktora wystawia swoja naiwnosc na niekontrolowana sprzedaz

Gość marty n
nawet wlasna mama powiedziala ze jestem naiwna jak dziecko i przez to ludzie mnie wykorzystuja i krzywdza

Gość gość
swiat skutecznie otworzy Ci oczy gdy dostaniesz kilka razy po d***e od losu ... nigdy juz nie bedziesz taka sama..

Gość marty n
a taka bylam latwowierna i naiwna jeszcze jakis czas temu .. za kolezankami stalam murem i nie dalabym skrzywdzic ich nigdy.. mialam swoje idealy.. wierzylam ze nic nas nie podzieli nawet czas.. nawet nedzny facet, ktorego nigdy nie chcialam ... wierzylam w ludzi ... niestety bylam tak naiwna ze nie umialam czytac falszywcom z oczu.. a przeciez oczy mowia wszystko

Gość marty n
jestem nauczycielka .. ucze 6 letnie dzieci i gdy tak na nie patrze i slucham tego co mowia mysle ze sa takie kochane naiwne wierza we wszystko co ktos powie nie odrozniaja fikcji od rzeczywistosc, ich niewinnosc jest taka ujmująca ze chcialoby sie samemu wrocic do tamtych lat , te dzieci kochaja wszystkich dobrych, zlych , ladnych , brzydkich, bogatych , biednych , zwierzeta, rosliny.. one nie znaja podzialow, sa szczere do bolu - dorosli mogliby sie od nich uczyc

Gość gość
Dojrzałość to widzieć dwie strony świata. Nie ma dojrzałości bez miłości i wdzięczności.