Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy robiliscie kiedys test IQ?

Polecane posty

Gość gość

Ile wam wyszło?

Gość gość
różne w internecie,pewnie niezbyt miarodajne ale średnio od 115 do 130

Gość gość
robiłam w necie kilka testów i najniższy wyszedł mi 108, a najwyższy 149 :P Więc nie wiem ile mam, ale zwykle wychodziło mi coś koło 120 więc pewnie coś koło tego. genialna może nie jestem ,ale to i tak powyżej przecietnej

Gość gość
Jak byłam mała to robiłam u psychologa i wyszło mi " inteligencja powyżej przeciętnej", bo jest chyba- uposledzenie umysłowe, potem inteligencja poniżej przecietnej, inteligencja przecietna, powyzej przecietnej, wysoka i bardzo wysoka

Gość gość
gość dziś x bzdura, bo nie masz takiego IQ, wiekszosc testów w internecie to są głupoty dla takich jak ty :O wiekszosc Polaków ma IQ w okolicach 90-100, koniec kropka.

Gość gość
20:06- większość może i tyle ma, ale jest też mniejszość przeciez :P ja ufam w to co mi wyszło u psychologa, co prawda bylam dzieckiem, ale podobno wartosc IQ sie nie zmienia

Gość gość
więc co robisz w życiu ? jestes pewnie jakims naukowcem lub menadżerem w korporacji ? zarabiasz 100 tys miesięcznie ? jesli nie...to do niczego nie jest ci potrzebna ta ''yntelygencja'' :D

Gość gość
My ze znajomymi robilismy testy z neta i wszystkim nam powychodziło od 120 do nawet 140, a tam wg statystyk ludziom robiacym ten test przewaznie wyszlo cos kolo 100 :O Masakra, dla mnie to strasznie nisko bo wiekszosc tych pytan nie bylo trudnych... no ale wiem,ze w necie testy sa jakie sa, nie mozna im ufac w 100% :) zreszta testom z mensy tez nie do konca bo jeden np trafi sie dla kogos trudniejszy, inny prostszy to tez zalezy od pytan. Np mi najgorzej wychodzily pytania z liczbami, komu innemu moga pojsc latwiej

Gość gość
20:11- naukowcem, nie jestem, ale skonczyłam studia i teraz pracuje w UK , co uważam za najlepsza decyzje bo w Polsce praca w zawodzie by mi sie nie oplaciła, ale co ja niby mam poradzic, ze to jest taki kraj? Nic. Kase maja glaby, ktorym sie poszczescilo to akurat nie jest wyznacznik, wystarczy cos no wygrac czy dostac spadek i juz

Gość gość
Z neta to mi chyba raz 150 wyszło, a też byłam ze szkoły wysyłana w zw z sukcesami na konkursach/ w LO olimpiadach i wyszło mi u psychologa ponad 130.

Gość gość
Nie robilam, ale obawiam sie ze wyszłoby mi nisko bo nigdy nie bylam dobra z matematyki, a te testy sie na tym opieraja. Za to mialam wiele innych zdolnosci np artystycznych, tylko te testy tego nie mierza...

Gość prawictwo pospolite 152
taak robiłem narodowy test inteligencji bo inne testy IQ sa oszustwem i nie podaja prawdziwego IQ wyszło mi ze mam IQ 115 ale nie odpowiedziałem na dwa ostatnie pytania bo mi sie spieszylo zeby to skonczyć , wiesz podkreslilem losowe odpowiedzi ..

Gość gość
Ponad 150 miałem ale jestem nieudacznikiem więc ci co mają po 100 nie mają się czym przejmować bo to zupełnie nie ma wpływu na nasze życie.

Gość prawictwo pospolite 152
ale nawet jakbym na dwa ostatnie , których nawet nie przeczytałem odpowiedział poprawnie , to i tak nie mialbym wiecej niz 120 IQ bo razem to było ze 20 pytan ..