Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duże przyrodzenie

Polecane posty

Gość gość

Mam specyficzny problem i pewnie nikt go nie potraktuje poważnie, ale co tam. Mam zbyt duże przyrodzenie. Przez zbyt duże rozumiem, ze nie osiągam na dłużej pełnej erekcji lub jest to trudne. Dla porównania: facet, artykuł o którym był promowany na Kafeterii, mi nie imponuje. Pomijam jego przeciętny wygląd przy intelekcie na tyle przeciętnym, by pójść z przyrodzeniem do gazety i mówić o ilosc***artnerek, które poszły na przyrodzenie. Zbytnio nie mam kompleksów. Obejrzałem trochę filmików o fetyszu przyrodzenia. Jedyne, co zostało, to leki. I używki.

Gość gość
masz 30 cm ? bo 24-25 cm to nie jest zbyt duze przyrodzenie, znam faceta z takim, sterczy mu jak drut i grzmoci jak ogier :classic_cool: sama sprawdzałam, 100% Polak, zaden murzyn :)

Gość gość
Tak, mam 30 cm. A 20-25 to nie zbyt duże, a bardzo duże. Jeśli wierzyć badaniom. ;) Pogratuluj koledze, o ile tego można gratulować. Albo jego rodzicom i dziadkom. :D

Gość gość
Pora spróbować viagry. Bo sobie przecież nie zmniejszę

Gość gość
Zazdroszczę Ci, ale rozumiem problem. Wyślij fotkę na mail kafemen@wp.pl

Gość gość
20 bardzo duże? Może. Myślę, ze 15-20 są duże. Na co taka pyta. Chwalenia się wygrzmoceniem nie rozumiem. Widziałem raz na kamerkach, jak babka ssie mniejszego bez wzwodu, a zapina ja facet z dużym. Też z lekka erekcja. Ale mnie to nie pocieszylo. Podobno od tego można zemdleć, jak ma się za dużego. Ale to nie kompleks, nie mam na myśli problemów z erekcja, tylko pena, którego trudno postawić do pionu :-P

Gość gość
Chcialabym takiego poczuc mniam

Gość gość
Ile w obwodzie?

Gość gość
Mój ma 20 no może troszkę więcej i nie sądzę by był takim wielkim.

Gość gość
wszystko powyżej 19 cm jest bardzo duże,a w związku z tym i problemy z pełnym wzwodem nawet w wieku 30 lat tak ma mój kumpel penis 20 we wzwodzie 34 lata i staje mu od święta wspomagać się musi tabletkami plus jest tego taki,że ma się czym pochwalić bo w zwisie ma 17 ale ja jednak wolę swoje 14 i sztywne na zawołanie mimo sporego wieku

Gość gość
no właśnie. podobno jeden koleś mdlał od upływu krwi ale może to zmyślone. takie duże penisy są najczęściej takie jak w połowicznym wzwodzie - nie przeszkadza to w seksie ale nie jest to taka erekcja na baczność w jedną chwilę.

Gość gość
Mój ma 20-21 nie wiem tak do końca. I nie mam problemu z pełnym wzwodem, choć mój wiek jest ... :) Stoi z rana w południe i wieczorem gdy powinien. Moje żyły są grube i dopływ krwi do pałki nie powoduje u mnie omdleń. Nie rozumiem tu niektórych.

Gość gość
nie rozumiesz, bo nie umiesz czytać. mowa o nienaturalnie dużym.

Gość Banny

No przyznam że duże przyrodzie to ogromny problem.. Gdzie szukać takiej kobiety która poradzi sobie z czymś takim.. Burdele nocne kluby i panie przy stoiskach odpadają.. 

Gość 50 cm

A ja mam aż 50 cm ,w lecie wychodzi mi z nogawki... Dziewczyny się mnie boją... Chciałbym mieć normalnej wielkosci prącie takie 15 - 20 cm...

Gość Ola
Dnia 12.12.2015 o 22:50, Gość gość napisał:

Tak, mam 30 cm. A 20-25 to nie zbyt duże, a bardzo duże. Jeśli wierzyć badaniom. ;) Pogratuluj koledze, o ile tego można gratulować. Albo jego rodzicom i dziadkom. :D

podaj maila

Gość Facet z Kafe
18 minut temu, Gość Ola napisał:

podaj maila

Hahaha Oli tylko długość w głowie. 

Gość khinga

no, największe z jakim miałam przyjemność, to ok 22 cm, nie wierzyłam, ale w tym wypadku to rozmiar miał znaczenie

Gość Ciekawska
1 minutę temu, Gość khinga napisał:

no, największe z jakim miałam przyjemność, to ok 22 cm, nie wierzyłam, ale w tym wypadku to rozmiar miał znaczenie

Podobno tacy z dużymi, szybko dochodzą to prawda? Pytam z ciekawości bo miałam do czynienia raczej z takimi po 15cm

Gość khinga

było szybko, spontanicznie, niesamowicie, w sumie nie wiem, bo chyba czas się zatrzymał

Gość Ola
12 godzin temu, Gość Facet z Kafe napisał:

Hahaha Oli tylko długość w głowie. 

ciekawa jestem :)

12 godzin temu, Gość khinga napisał:

nie bolal taki ?

Gość khinga

to było po saunie, pod prysznicami, a na zupełnie obcego faceta się nakręciłam w saunie. On wyszedł pod prysznic, takie ślimaczki, a ja nie wiem dlaczego, poszłam za nim. Do dzisiaj tego do końca nie rozumiem. Chyba nie bolało, może trochę, to było po prostu niesamowite, to zdziwienie i bez słów zabrał się za mnie, dominował.

U mnie 22-23 i jest cacy. Wszędzie się mieści, wszystko przedupcy, ładnie przedupcy. Żyć nie umierać.

Gość Ola
2 godziny temu, Gość khinga napisał:

to było po saunie, pod prysznicami, a na zupełnie obcego faceta się nakręciłam w saunie. On wyszedł pod prysznic, takie ślimaczki, a ja nie wiem dlaczego, poszłam za nim. Do dzisiaj tego do końca nie rozumiem. Chyba nie bolało, może trochę, to było po prostu niesamowite, to zdziwienie i bez słów zabrał się za mnie, dominował.

w szatni czy gdzie to robiliscie ? mial gumke ?

Gość khinga

pod prysznicem, napisałam, nie planowałam tego, nie zachowuje się w taki sposób, nie rozumiem tego, nie byłam przygotowana, nie miałam gumek, dobrze, że skończyło się bez konsekwencji. Wspomnienia zostaną.

Gość Ola
5 godzin temu, Gość khinga napisał:

pod prysznicem, napisałam, nie planowałam tego, nie zachowuje się w taki sposób, nie rozumiem tego, nie byłam przygotowana, nie miałam gumek, dobrze, że skończyło się bez konsekwencji. Wspomnienia zostaną.

nie znalas go i dalas mu bez gumy? nikt was nie widzial ?

co twoj facet na to ?

Gość khinga

rano po siłowni, tam taki małe spa było 3 prysznice, takie ślimaczki, sauna sucha i mokra i taka ze średnią temperaturą, trning skończyłam ok 7 rano, to czynne jest od 5:30, czy jakoś tak. Później się ruch zrobił, ale chyba z pół godziny do siebie dochodziłam. Tak, sama poszłam za nim, sama weszłam tam gdzie brał prysznic, nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć, nie wiem dlaczego tak zrobiłam, zdecydowałam się, nie był jakiś odjazdowy, w saunie nawet nie rozmawialiśmy. O niektórych sprawach nie należy mówić swojemu facetowi, a na pewno, nie o takiej akcji. Nawet teraz trudno o tym na chłodno pisać, bo emocje wracają, ale dobrze w sumie wyrzucić to z siebie.

Gość Ola
4 minuty temu, Gość khinga napisał:

rano po siłowni, tam taki małe spa było 3 prysznice, takie ślimaczki, sauna sucha i mokra i taka ze średnią temperaturą, trning skończyłam ok 7 rano, to czynne jest od 5:30, czy jakoś tak. Później się ruch zrobił, ale chyba z pół godziny do siebie dochodziłam. Tak, sama poszłam za nim, sama weszłam tam gdzie brał prysznic, nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć, nie wiem dlaczego tak zrobiłam, zdecydowałam się, nie był jakiś odjazdowy, w saunie nawet nie rozmawialiśmy. O niektórych sprawach nie należy mówić swojemu facetowi, a na pewno, nie o takiej akcji. Nawet teraz trudno o tym na chłodno pisać, bo emocje wracają, ale dobrze w sumie wyrzucić to z siebie.

bylo Ci lepiej niz z chlopakiem ? jakiego ma chlopak ?

Gość khinga

inaczej, pa idę spać, to było irracjonalne, dziwne, odjazdowe, w pracy koleżanki pytały co z ustami zrobiłam, z moim facetem jest delikatnie, zdecydowanie, pod tym prysznicem było ostro, dominująco, bez słów, bez przejmowania się moimi doznaniami, które były niesamowite. a, tyle w temacie.

Gość onnn
10 godzin temu, Gość khinga napisał:

inaczej, pa idę spać, to było irracjonalne, dziwne, odjazdowe, w pracy koleżanki pytały co z ustami zrobiłam, z moim facetem jest delikatnie, zdecydowanie, pod tym prysznicem było ostro, dominująco, bez słów, bez przejmowania się moimi doznaniami, które były niesamowite. a, tyle w temacie.

a twoj facet jakiego ma ?