Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczęły się manipulowane opłącone protesty anty prawicowe

Polecane posty

Gość gość

...można się było tego spodziewać. Wystarczy, że się świnie od koryta chce poodcinać i już kwiczą. Poprzednim razem im się udało rozwalić nowo wybrany rząd, ale miejmy nadzieję że Polacy będą tym razem mądrzejsi i nie dadzą się zrobić w jajo mediom głównego ścieku. Ponoć płacili im po 400,-/głowę za udział w tej żałosnej manifie antyprezydenckiej.

Gość gość
opłacone* (żeby się zaraz ktoś nie przywalił o ą)

Gość gość
Kuźwa, teraz mówisz, że płacili? :/ Bo mi nie zapłacili...

Gość gość
Widać nie figurowałaś/-eś na liście obecności i płac. Ot co.

Gość gość
Straszne... najgorsze, że nikt z moich znajomych i rodziny też nie... tak całkiem za darmo i z przekonania poszliśmy :(

Gość gość
Taaak, jasne... z przekonania. :D

Gość gość
Ja martwię się o przyszłość moich dzieci i uprzedzając ataki, jestem apolityczna.

Gość gość
Ja niestety nie poszłam, jestem poza wawą, ale na następny protest w moim mieście się wybieram :) Mi nie płacą, ale rozumiem skąd to przekonanie. Wszystkie POPRZEDNIE prostesty antyrządowe były opłacane, więc teraz te osoby sądzą, że nam się tak samo płaci. Każdy widzi to czego sam doświadczył x Wkurwiają mnie tylko politycy w KODzie - ich wywalić, normalnych ludzi zostawic i cacy

Gość gość
Ciekawe na czym opierasz te "przekonania"? ...Oczywiście zaraz "uwierzę", że tak ci się dobrze żyło za kadencji PO-płuczyn, że ho ho... Arkadia po całości! (Pun intended.)

Gość gość
Na naszych oczach rozgrywa się aktualnie powtórka z nie tak dawnej historii. Mam nadzieję, że większość rodaków odrobiła już jednak lekcję i nie będzie tym razem tak bierna i naiwna, jak te kilka lat temu i nie da się zmanipulować naszym beznadziejnym skorumpowanym mediom. Spokojnej nocy.

Gość gość
gość dziś ja ci szczerze współczuję, jeśli dla ciebie istnieją tylko dwie partie w Polsce; Ja ani w tych wyborach, ani w poprzednich (choć wtedy to już w ogóle nie było w czym wybierać ) ani na dżumę, ani na cholerę nie głosowałam. Ty widać tylko między jedną a drugą chorobą non stop wybierasz, więc nic dziwnego, że jesteś taka ograniczona i masz wyprany mózg...

Gość gość
gość dziś Też uważam, że niedługo cofniemy się 35 lat wstecz.

Gość gość
35? :D Optymistka :D Raczej 700 :D

Gość gość
Sama jesteś zmanipulowana i nawy sobie tego nie uświadamiasz. Śmieszy mnie, jak to zwolennicy prawicy dumnie podkreślają, jacy to oni są mądrzy i znajdą prawdę, bo nie oglądają zmanipulowanych mediów. A sami to niby skąd czerpiecie tę waszą "prawdę"? Przecież też opieracie swe sądy i poglądy na wiedzy zasięgniętej z jedynie słusznych źródeł. Skąd przekonanie, że akurat one są prawdziwe?

Gość gość
gość dziś , bo nie ma boga nad Kaczora a Macierewicz jest jego prorokiem... :D

Gość gość
Cicho tam, wybrakowany genetycznie zdradziecki narodzie wybrakowanego sorty :D x tez mnie roz******la to, powiem cokolwiek na PiS od razu do worka z PO mnie ograniczeni debile wrzucają. Prawda jest taka, że kazdy mądry człowiek widzi, że sejm to jedna wielka partia - i tak jest od okragłego stołu. A postkomuny to aktualnie najwięcej chyba w pisie siedzi, notabene, odkąd nie ma sld. Wielcy "oświeceni i nie zmanipulowani"

Gość gość
"Straszne... najgorsze, że nikt z moich znajomych i rodziny też nie... tak całkiem za darmo i z przekonania poszliśmy" :D Naprawde? To glupi jestescie. I to mocno. Latac na zimnie, aby kilku dziadkom dobrze zrobic :D... " Dlaczego Trybunał Konstytucyjny tak broni czerwcowej ustawy? Mało kto ustawę czytał, ale dobrze wiedzieć, że sędziowie TK wprowadzili w tej ustawie dla siebie sześciomiesięczne odprawy i ryczałty za mieszkanie. Przez 9 lat. Interes za interes. My dla PO pięciu sędziów, oni dla nas odprawy."

Gość gość
gość wczoraj , spoko, ty bądź "mądra", i za pół roku obudzisz się w totalitarnym katotalibanie... :/

Gość gość
Jestem "najgorszym sortem Polaka" (oh, jakiż szanowny pan prezio miły!) i jestem z tego dumna :)

Gość gość
"gość wczoraj , spoko, ty bądź "mądra", i za pół roku obudzisz się w totalitarnym katotalibanie.." Czyli w jakim? Konkrety poprosze bo jak na razie to starszenie i mowa nienawisci :D Kopacz sie tym posilkowala, probujac sie caly czas trzymac koryta, ktore juz jej odjezdzalo w sina dal. Ubaw byl po pachy.

Gość dziel i rządź
Polacy to jednak naród glupi juz pozwolili na to by w Polsce dominował obcy kapitał (media niemieckie, banki międzynarodowe, supermarkety z uporem transferuja zyski za granice) a dalej do nich nie dociera ze JEDNOSC narodu pozwala na jego wzrost a nie wyłącznie partyjne interesy rozgrywane za pomoca takich akcji jak ta KOD

Gość gość
A ja dziękuję za taki patriotyzm, który jest promowany przez PiS i inne prawicowe formacje - kibokatolstwo i totalny zaścianek ideologiczny, kulturowy, społeczny.

Gość gość
Och już się pobudziły zmanipulowane pacholęta. :D A laska, co tu tak wczoraj trollowała w nocy na temat partii to pewnie od tego pajaca z muchą, który ani nie wygląda, ani nie zachowuje się poważnie, przez co nikt go nie bierze serio, a do historii przejdzie jedynie jako lokalna Lady Gaga "wannabe"... Co do niedalekiej historii, to oczywiste że chodzi o lata 2005+ Aktualnie mamy powtórkę z rozrywki. Kwik kwik korytko wysycha, nie można już nic wyprzedać, ani ukraść... kwik...

Gość gość
No są głupi, a była władza dążyła do tego by byli jeszcze głupsi. Szybko kończyli mierną edukację i do fabryki na zachód won. A reszta co by się nie dała wypchnąć, by była tak ociężała mentalnie, że żyłaby sprawą kolejnej Madzi, Wandzi i Ądżelki z Pierdzikowa, a w międzyczasie przeszłoby cichaczem kilka wujowych ustaw, sprzedano by kilkanaście lasów, resztki fabryk, a potem cieszyłaby się jedna świnka z drugą w chlewiku, jak to w Polsce jest "ch*uj, d*pa i gruzu kupa" (cytat nieprzypadkowy).

Gość gość
Temat nie na ten dział ale pamietajcie że ostatnie zmiany w Polsce wywołały furie na zachodzie -Niemcy sie aż w gazetach pluja że polska gęś nie daje sie już skubać a "polaczki" nie chcą robić za jeleni i niewolników ....widać skąd inspiracja to tych protestów .

Gość gość
Ale to tylko Spiegel, bo np. na WSJ spokój, nikt nie przeżywa (raptem jeden artykulik sparafrazowany przez lewackiego pachołka na podst. innych lewackich źródeł), za to komentarze mądre i wyważone (także większość osób wie co jest granie, niż tych co łyknęli kolejną ściemę). Niestety to dopiero początek nagonki i akaków, czego trzeba mieć świadomość, wiedząc jak było ostatnim razem.

Gość gość
Te ostatnie kilka postów to straszny bełkot. Zawsze tak macie? ;-)

Gość gość
Za to ty wykazalas sie niezwykla "elo"-kwencja... :) Coz za wklad do dyskusji! Moze dodasz cos jeszcze (rownie wnikliwego i glebokiego, oraz wznoszacego sie ponad dotychczasowy belkot) do swego jakze wyelaborowanego postu z 21:50... Chetnie poczytamy!

Gość gość
hehe, na wczorajszym pisowskim marszu było tylko 15 tysięcy ludzi. Widać gorzej płacili. :D Szybko się narazili ludziom, stad usiłują zakłamać rzeczywistość. Tylko nie piszcie, że PO było jeszcze gorsze. Owszem, było, ale PiS szedł do wyborów pod hasłem "oni to złodzieje, wybierzcie nas, bo my jesteśmy świeci", a tymczasem to tacy sami oszuści jak poprzednicy. Ale trzeba być naiwnym, aby przypuszczać, że politycy chcą cokolwiek zrobić dla społeczeństwa. Każdy polityk to świnia, dla której liczy się tylko to, aby dorwać się do koryta.