Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie mi jakie krzesełko do karmienia kupić ma być bezpieczne

Polecane posty

Gość gość

oglądałam baby ono-350 zł ale są też inne, tańsze. Co możecie polecić?

Gość gość
nie polecam Carretero, takie plastikowe. Syn przewrócił się z całym 2 razy, wtedy je wywaliliśmy. Uważam, że lepiej lepsza firma, a używane w dobrym stanie kupisz za 40% ceny. Koleżanka ma chicco i brdzo długo używa zadowolona. I ważne, aby sie łatwo czyściło :)

Gość gość
Jak szukasz taniego, to od razu jedź do Ikei i nie oglądaj się za siebie.

Gość gość
dzięki za odpowiedź, chce bezpieczne i za takie zapłace ile trzeba tylko pytam czy Waszym zdaniem baby ono to dobry wybór.Jest tego tyle że się pogubiłam i dzięki za info o carretero- podobał mi się wygląd

Gość gość
polecę chicco polly. sama miałam mega gowno.prezent... wyrzuciłam chiński plastikowy niebezpieczny badziew i kupiłam chicco. bardzo zadowolona tego drugiego jestem

Gość gość
najbezpieczniej będzie na kolankach u mamusi :) moje dzieci nie chcialy siedziec w krzesełkach

Ja miałam dla dziecko z Ikei Antilop i wg mnie krzesełko jest super. Nam służyło tylko do jedzenia więc wszelkie dodatkowe pierdoły nie byly nam potrzebne, krzesełko stabilne, szeroko rozstawione nogi no i nie ma szans żeby dziecko z niego wypadło

Gość gość
tylko antilop z ikei, chciałam głupia wydać kilka stów na krzesełko, koleżanka mi doradziła to z ikei. Najlepszy wybór, myje się bardzo łatwo a to najważniejsze, stabilne, łatwo się składa i zabiera nawet w podróż Polecam w 100%