Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryś23

Nie potrafie rozmawiać ze swoim facetem . Dlaczego?

Polecane posty

Cześc , jestem tu nowa. Nigdy nie dzieliłam się z kimś swoim prywatnym życiem i problemami, ale postanowiłam spróbować. Mam 23 lata a z kolei mój facet ma 39. Jesteśmy ze sobą ponad rok czasu, ostatnio nie możemy się dogadać (a może inaczej, ja nie potrafie rozmawiać). Strasznie się męcze. Wciąż go tylko słucham i przytakuje. Nie mam własnego zdania i co chwilę się przez to kłócimy . Od dłuższego czasu jestem strasznie zamknięta w sobie. Kilka dni temu pomyślałam sobie żeby pójść do jakiegoś specjalisty, może on mi cos doradzi. Ale w tym momencie prosiłabym Was o pomoc. Może cos jest ze mna nie tak.... Pozdrawiam

Gość gość
Trudno rozmawiać z kimś, kto nie ma nic do powiedzenia

Gość gość
a nie pomyślałaś o tym że on jest pierdzielem 40 letnim a ty 20 letnią siksą, masz jeszcze pstro w głowie i stąd ten brak porozumienia?

No o tym samym pomyślałam. Za duża różnica wieku. To już jest przepaść pokoleniowa.

Poł roku jak już się spotykaliśmy cały czas rozmawialiśmy , jedno i drugie gadało jak najęte, a teraz cos się zepsuło...

jakoś nie potrafie zmienić. Kocham go. Nie potrafie sobie wyobrazić życia bez niego... Może za bardzo i za szybko przywiązuje się do ludzi, a może powinnam skorzystać z pomocy specjalisty.

Może powinnaś się zająć tym, żeby mieć coś ciekawego do powiedzenia, bo od samego przytakiwania rozmowy nie będzie.

Gość gość
moze przez pol roku on probowal cie zaciagnac do lozka, a teraz już mu nie zależy?