Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polomannka

obywatele III RP muszą rozdupcyć PiS w obronie Polski

Polecane posty

Gość Polomannka

inaczej PiS rozdupcy Polske i ich.

Gość gość
rozdupcyć pisuar ale zgodnie z prawem !

Gość gość
A gdzie byliście, kiedy PO zawłaszczało nasze składki z OFE? Gdzie byliście, kiedy podpisywano porozumienie ACTA? Gdzie byliście, kiedy rząd olał 3 mln obywateli będących przeciwnych posyłaniu sześciolatków do szkół? Gdzie byliście, kiedy PO chciała przyjmować imigrantów wbrew woli większości narodu? Gdzie byliście, kiedy wyszły na jaw afery taśmowe i zamiast aferzystów ścigano kelnerów? Gdzie byliście, kiedy podwyższano podatek VAT uderzając w budżety wielu obywateli? Można tak wymieniać i wymieniać. Ale wtedy wam pasowało, bo pewnie były układy, układziki i różnego rodzaju szemrane interesy.

Gość gość
i ja sie pytam po co sa te manifestacje , po co, do tego bojkotują tylko ci co im koryta ukrócą , idą manifestowac bogacze bo za po mieli lepiej, mnie pis odpowiada, bo bierze sie za doopy tych przy korytach

Gość gość
Mnie PiS tez odpowiada i czekam kiedy w końcu roz///dupia ten trybunał, jedyna ostoja tych czerwonych pseudodemokratow, oj bandzie się działo. Petru i cala ta świtą będzie robić w gacie:D. Czekam z utesknieniem na ten moment:D

Gość gość
nic z tego

Gość zadhfelgvh
haha i co teraz? wszyscy Ci którzy mieli tak dobrze bo przy korycie jak świnie, teraz za PiSu wyjdzie wszystko, ja się bardzo cieszę że doszli do władzy, media i wszyscy są przeciwko bo wiedzą że skończy się kolesiarstwo i nepotyzm, boicie się tak tego że w gacie robicie, ja trzymam kciuki by PiS rozdupcyl te wasze machlojki

Gość gośćGość
Myślałem że Łódź jest miastem żydowskim,a tu okazało się że w stolicy jest ich więcej.Balcerowicz i Frasyniuk w miarę kulturalni ludzie,a wychowali takiego chama jakim jest Petru.