Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy misio1 ma na imię Jacek

Polecane posty

Gość gość

Czy misio1 ma na imię Jacek

Z całą pewnością nie lubi imienia Arek :P. x I ma ku temu uzasadnione powody :P.

Gość
JA też zle wspominam Arka...obleśny typ z którym niestety musiałam tańczyć na pewnej uroczystości.:O ale i tak wole to imię od Jacka. ;)

Ja znałem kilku Jacków. Z jednym przyjaźnię się do dzisiaj, więc trudno, bym na to imię narzekał :).

Gość
misio1 dziś ja znam jednego Jacka i też wspominam go baaardzo miło- rzadko można spotkać takiego faceta-jednak imię mi za bardzo nie leży. ;)

Gość
baron pancerny dziś wiesz że podejrzewałam :P ale jednak jakoś pomyślałam że to niemożliwe, nie wiem dlaczego ;)

Gość Józef Bździuch
misio1 to Zbigniew Zabrzycki

Gość gość
Bzdźiuchu skąd to wiesz ?

Gość
baron pancerny dziś hmm nadal jestem zdziwiona choć tak naprawdę przez sekundę podejrzewałam że to jest właśnie twój stały nick.;) ale już prędzej skłaniałam się ku innemu mężczyznie.:)

Gość Józef Bździuch
a wyobraź sobie, że osoby zatrudnione za pieniądze na tym forum nie są uważne i wtrącają się do pisania na forum , co nie jest zgodne z regulaminem tego forum , za dużo o sobie powiedzą lub napiszą i nie trzeba się domyślać co dalej , nawet chwalą się na fotkach swoimi spotkaniami w miejscach publicznych do tej pory mam fotkę, gdzie był Paweł - informatyk Łukasz - informatyk i kilka MODEK z tego forum KAFE się chwaliło swoimi tzytzkami i ogolonymi vaginami , całkiem nago przy chłopakach się pokazywały po kilku drinkach , więc taki misio1 może o takich aktach tylko pomarzyć jako NOWY ZE WSI haha

Gość gość
Misio pedalku ilu dzis raszplowałes??? gadaj gruba torbo!!!!

Gość
baron pancerny dziś Dobranoc :)

Gość Józef Bździuch
informatycy z tego forum, jak Wam nie wstyd aby pokazywać publicznie tzytzki waszych koleżanek z pracy i ich ogolone vaginy

Zapłać gaguś alimenty, a dopiero potem pierd_l głupoty o informatykach. x I dawaj mieszkanie w Warszawie.

Gość gość
hehehe :D

Witam Panie, Szanowna Pani, jesteś w potrzebie pilnej pożyczki na spłatę długów, otwartych firm, zakup samochodu lub domu. nazywam się Pan Vincenzo Adrea, kredytów zarówno osób fizycznych i zmniejszenie stopy procentowej 2% firm z wygodnym negocjacji. Ale dlatego, że Boże Narodzenie jest na obniżenie wskaźnika procentowej z 3% do 2%, zaskakując rzeczywistości. jeśli są poważni ludzie i jesteś zainteresowany naszymi usługami, jeśli należy się spieszyć i skontaktuj się ze mną poprzez mój adres e-mail: andeavincenzo@gmail.com