Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zamiast viagry?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zblizaja sie urodziny mojej partnerki i chcialbym ja zaskoczyc. Polecil by ktos jakis srodek ktory bylby alternatywa dla viagry ale bylby dostepny w aptece bez recepty? Chodzi mi o jednorazowe wspomaganie. Dlatego zalezy mi by byl skuteczny. Dluzsze stosowanie nie wchodzi w rachube. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Gość gość
polecam Laxigen :)

Gość gość
widać można tutaj uzyskać konkretne i poważne odpowiedzi...

Gość gość
Toście autorowi pomogli ;)

Gość gość
Czarna herbata parzona w trochę inny sposób niż ten konsumpcyjny. Napisz jak jesteś ciekaw to Ci opowiem. :)

Gość gość
Viagrę z powodzeniem zastąpi kobieta w pończochach zapiętych do pasa i do tego szpilki, mini.

Gość martin69
kup sobie beman. ja mialem problemy z erekcja i nic tak na mnie nie dzialało. żona stwierdzila ze bylo duzo lepiej niz bez wspomagaczy

Gość Franki38l
Ja stosowałem Iqman i u mnie przyniósł spodziewany efekt. Raz, że silniejsza erekcja, dwa, dłuży czas samego stosunku...

Gość gość
konar

Gość gość
Stres albo i nie czasem po prostu człowiek jest zmęczony i nie zdaje sobie sprawy ja biorę doraźnie tabletki na potencję IQMAN i nie mam problemu ze wzwodem ani podnieceniem, także mogę polecić.

Gość gość
ja lykam beman i efekty sa naprawde fajne ;) jest bez recepty, sklad naturalny. no i moge zadowalac moja partnerke przed dlugi czas.

Gość gość
U mnie rozwiązaniem okazało się zastosowanie IQman. Środek oparty na naturalnych składnikach, po trzech miesiacach nie miałem juz w tym zakresie problemu

Gość grzesiekbr
http://www.doping-online.com/ ja tutaj sobie kupowałem zamiennik Viagry 100% ta sama substancja, to samo stężenie, tylko że zamiennik, no i plus ze nie musisz miec recepty, a jednorazowo sprawdzi się idealnie, ja sobie dla pewności zamówiłem paczkę pobraniowa ze sprawdzeniem, wszystko było w porządku ;)

Gość gość
Biorę maxigrę go. To polski lek, który jest bardzo bezpieczny i skuteczny, a do tego zapewnia dyskrecję ,bo żuje się go jak gumę miętową, więc nawet nikt nie musi wiedzieć, że człowiek musiał się lekko wspomóc

Gość gość
Mleko z gipsem tez pomaga

Gość kulfon23
ja używam Maxigry Go. Jest jak miętowa guma do żucia. Żuje się ją kilkanaście minut przed seksem i można już działać.