Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna Mysz_Kuku_

Basia? Gdzie jestes?

Polecane posty

Gość gość
baz basi smutno sie koootasi

Gość gość
bez basi mój koootas jest niczym zwisajacy smutno atawizm ewolucyjny nieprzydatny do niczego i denerwujący swoim natręctwem

Gość gość
jak sie basia nie przykiełbasi jakos niedługo to go sobie chyba usune operacyjnie

Gość gość
to cos jak mostostal?

Gość gość
ów do mnie po ludzku s nie piertolisz mi o jakichs zaawansowanych technologiach budowlanych, o których nie am pojęcia. co to ma wspólnego z basia i moim kootasem

Gość gość
no nie wiem jak wolisz wibrator to ja już nic nie poradze chociaz zawsze mi sie wydawało ,że jestes tradycjonalistką:( wibracje ego egostruktura nic nie rozumiem kojarze tylko, wibracje sa wrogiem struktury ale być może to zalezy od uzytego materiału. jeszcze jakies zagadki? może struktura wibracji albo egoizm luminescencji?

Gość gość
proces? ale ja nie dostałe żadnego wezwania:( może zaocznie? a chociaz o co moge wiedziec? źle mi wibrowała struktura ego? przepraszam nie mam na to wpływu a nawet nie wiem co to jest. jakbym wiedział to przyzekamm wysokiemu sadowi, że postarałbym sie abywszystko wibrowało zgodnie z prawem

Gość gość
słuchaj zróbmy tak: rozbierzemy sie do naga i porównamy jak wibruje nasze ego. moze jakoś sie dostroje w dowolnej pozycji i dojdziemy z tym do ładu?;) co ty na to?

Gość gość
kwiatek moze zostać chociaż nie wiem na czym sie trzyma ale to pomijalny szczegół. 🌼

Gość gość
ja piertole czuje sie jak góweniarz w podstawówce na lekcji matematyki, która nauczyciel postanowił akurat podczas odpytywania mnie uczynic jak najmniej zrozumiała dla uczniów czyli obudziła sie w nim ambicja z czasów studenckich kiedy to po flaszce udowodnił kilka nieudowodnionych do tej pory twierdzeń a jak wytrzeźwiał to zapomniał jak to zrobił:(

Gość gość
i co? mam sie teraz zastanawiac nad tym co masz na mysli az mnie piertolnie cos na czerwonym świetle?

Gość gość
O!!!! to zrozumiałem:)

Gość gość
szybciej byłoby pełnym zdaniem ale możesz literowac. jesteś słodka robiąc dziubki i inne wygibasy ustai i językiem:)

Gość gość
szczerze mówiąc zapamiętałem cie jako troche bardziej gadatliwą:D ale nie panikuj ja tez sie zmieniłem:)

Gość gość
tzn może nie ja ale za to struktura mojego ego owszem:) nie wiem czy to na skutek wibracji ale z pewnoscia na lepsze

Gość gość
próbuje znaleźć jakąś płaszczyzne porozumienia jakbyś nie zauważyła;)

Gość gość
i nie ukrywam, że najchetniej w tej roli widziałbym jakąs kanape albo nawet podłoge skoro juz postanowiłas udawac mysz:)

Gość gość
w kazdym razie chciałbym z tego mmiejsca podziekowac wszelkim siłom wibracjogennym skupionym na strukturze mojego ego za to, że proces trwa i zywie głeboką nadzieje, ze niey wyjepaliście sie całkowicie z prądu na to przedsięwziecie jak mniemam wielkiej doniosłości nie tyle w kontekście zasięgu fal wibracyjnych co jako dzieła jakiegoś zawibrowanego geniusza na planecie gdzie wszystko wibruje jak spręzyny łóżka na którym będę cie niedługo dymał:)

Gość gość
niech Herz będzie z wami a wasze amplitunery na wzgórzach światynnych niechaj zawsze pełne będą błogosławionej wibracji równiez tej jakże miłej dla ucha bozego wywoływanej wrzuceniem ofiary na tace alleluja amen wibrujmy razem bracia i siotry prekazcie sobie znak pokoju i wibracje najlepiej uzywając pordęcznego kondenstaora naładowanego wcześniej w domu😘

Gość gość
cały wszechświat wibruje. słóńce wibruje wokół jądra galaktyki jądra wibrują w innych okkolicznosciach a ziemia jak udowodnił kopernik wibruje wokół słońca czyli zgodnie z wibracjami jąder. wszystko jest wielką wibracją dlatego niech nie dziwi was fakt, ze wibracją jest również struktura waszego ego i jak sie nie dostroicie to przepadniecie w wielkim dysonansie poznawczo obyczajowym ewentualnie w więzieniu albo pod mostem

Gość gość
wibrrrrujcie wibrrrrrrujcie. wibruje pralka wibruje wibrator i nie bez przyczyny tak bardzo kochają to kobiety bo odczuwają przez te wibracje jedność z wibracjami kosmosu to tak jakby koootasił je sam wszechmogacy swoim wiecznie nabrzmiały zaganiaczem z nakładką w kształcie aureoli.......aaaaameeeen bracia!!!!!!! i siostry:P

Gość gość
a najgorsze jest że mi sie gaz skończył. mozna jakoś wibracjami zagotowac wody w blaszanym kubku? mam sie skupic? i przekazać swoje wibracje ego w kierunku garnka przez ośrodek którym jest powietrze? no ok to spróbuje.....