Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co to znaczyło?

Polecane posty

Gość gość

Mam w klasie takiego kolegę, ktory od dłuższego czasu podoba mi sie. Traktuje mnie jako jedna z wielu, mimo ze uczę sie lepiej niż pozostali i zajmuje czołowe miejsca w konkursach. Ostatnio śniły mi sie wycieczka do wawy na jakieś jarmarki świąteczne. Przyjechali islamiści i z piana na ustach połączona z okrzykiem allah akbar rozpoczęli strzelaninę. Kilka osób z mojej klasy momentalnie padło na ziemie. Zaczęłam panicznie uciekać, az usłyszałam jakieś jęki. To był Damian. Został postrzelony przy sercu, krwawił, dusił sie, błagał o pomoc. Zawołałam kumpele do pomocy, a on, ze prosi mnie, zebym go zabiła, bo i tak umrze. Zjawiła sie druga kumpela i powiedziała, zebym uciekała, a następnie upadła z krzykiem i umarła w ułamku sekundy. Wtedy nade mną, kumpela i Damianem zjawił sie islamista. Próbowałam sie ratować, i powiedziałam allah akbar, ale ten zaczął sie śmiać i postrzelił mnie w rękę. Udałam, ze nie żyje, a Damian stracił przytomność. Potem kumpela złamała nogę. Mnie bardzo bolało miejsce postrzału, a Damian wyglądał na trupa i nie oddychał. Próbowałam go reanimować, cudem udało sie, zadzwoniłam na pogotowie. Zabrano nas do szpitala. Damian był w śpiączce. Stało sie rownież cos, czego Damian nie wiedział. Jego stan pogarszał sie, az w końcu postanowiono wyjechać z nim do Holandii na eutanazje. On wybudził sie w ostatniej chwili i zaczął krzyczeć, zeby go nie zabijać. Wrócił do szkoły, okazało sie ze z klasy zostały 3 osoby, były apele i pierdoły. Zaczęliśmy spotykać sie w parku, chciałam mu powiedziec o zdarzeniu wykonanym na nim, ale nie bezpośrednio i za każdym razem sie wycofywałam. Co to moze znaczyć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować