Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia123456

Sen o zmarłej.

Polecane posty

Witajcie, 3 miesiące temu zmarła moja chrzestna. Od tego czasu przyśniła mi się 2 razy i były to dla mnie straszne przeżycia. Dodam, że za życia była złym człowiekiem, drugiej takiej nie znałam. Pierwszy sen miałam kilka nocy wstecz - Byłam wtedy w Kościele ze swoją mamą i rodziną. Wróciłyśmy do domu i od tego czasu zaczęły się bardzo dziwne rzeczy dziać i wyczuwałam obecność Magdy. Cokolwiek robiłam w domu, np zamykałam drzwi - one natychmiast się otwierały, zasuwałam szafkę, ona się wysuwała. Mój 2 letni brat leżał w wózku i czułam jak ona próbuje go ukraść. Przez cały ten sen czułam lęk. W końcu powiedziałam do mamy, że mam tego dosyć i dzwonię po księdza - w tym momencie sen się urwał. Dziś też mi się śniła, nigdy tego snu nie zapomnę i będę przerażona jeszcze przez długi czas. A więc... W śnie z rodziną siedzieliśmy przy stole, rozmawialiśmy (wydaje mi się, że o zmarłej M.) spojrzałam na podłogę i zobaczyłam rzeźbę - widać było jej oczy...nagle miałam wizje, że ona odżyje, po czym, patrze a z tej rzeźby ona wstaje i kieruje się w stronę mojej mamy, wymawiając jej imię (M. nienawidziła mojej mamy). Po chwili podeszła do mnie i zaczęła mnie bić rózgą po plecach a z moich ust padały przekleństwa w jakimś dziwnym języku, które ona sama chciała wypowiedzieć. Czy ktoś wie co te sny mogą oznaczać ? Naprawdę czuje strach i nie wiem co o tym myśleć. Proszę o pomoc.

Gość gość
Ona chce ciebie wziaść do piekła.

Gość gość
mogla byc juz za zycia nawiedzona,stad te obce jezyki.poszukaj egzorcysty.

Gość gość
Pomodl sie o odejscie duszy ciotki.

Gość gość
Oj tam..sny o zmarłych zapowiadają deszcz a jeśli mnie wyrywają ze snu bo np:przestraszę się to zawsze odnawiam Wieczny odpoczynek racz...i spokojnie zasypiam.Jedyny raz w swoim życiu doświadczyłam obecności??osoby zmarłej.Po pogrzebie wuja byłam sama w domu.Robiłam pranie ręczne i za plecami poczułam ze ktoś za mną stoi..Jak ja się bałam odwrócić ale się odwróciłam i pusto było ..pozapalałam wszystkie światła i zaczęłam się modlić o nigdy już więcej wujo"nie wrócił"Pomijam fakt ze wujo był często pijany i jako dziecko bardzo się Go bałam i nie lubiłam Go.

Gość gość
Zabierze cię do piekła gdzie pan asmodeusz będzie cię nosił na długim prąciu po komnatach ciemności

Nawet tego nie skomentuje... Może Ciebie to bawi, mnie nie, bo wiem jaka to była osoba i te sny biorę bardzo do siebie. Jeżeli dla Ciebie jest to powód do śmiechu to świetnie, ale możesz pośmiać się u siebie w pokoju a nie na forum.

Gość gość
u siebie w pokoju to chciałbym popieścić się z tobą na moim szezlągu

Gość gość
nie bo ja jestem egzorcystą,jak chcesz mogę za pośrednictwem internetu odprawić nad tobą specjalne gusła oczyszczające

Gość gość
nie,twój temat bardzo mnie zajął,chcę abyś się otworzyła przede mną a sprawię,że wszystko stanie się prostsze

Gość gość
ona przychodzi do ciebie bardziej w twojej wyobrazni niż we śnie,przestań o niej myśleć i będziesz miała spokój

Gość gość
egzorcysta jest nie tylko od wypedzania zlych sil z zyjacych,oni zajmuja sie rowniez wypedzaniem zmarlych

O tym nie wiedziałam.. Zastanawiam się, czy ona nie przychodzi do mnie, bo jestem osobą wierzącą a u nikogo innego z rodziny nie otrzyma pomocy?