Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko wysoka kobieta moze miec dlugie nogi

Polecane posty

Gość gość

to jedna z najwiekszych glupot ktore przeczytalam tu na kafe. taka maja hirsch jest wysoka i ma krotkie nogi, a kristen steward, ktora jest sredniego wzrostu ma ladne, proporcjonalne nogi, mimo iz cm maja pewnie mniej niz te mai. i nie chce wiecej widziec widziec na kafe komentarzy, ze kurduple maja krotkie nozki.

Gość gość
Idealne proporcje to są wtedy, gdy nogi stanowią 50 % długości ciała (nogi mierzymy od strony wewnętrznej). Zbyt długie też nie są zbyt atrakcyjne. Najczęściej jednak ludzie mają 47-48 %.

Gość gość
Idealne proporcje to są wtedy x nikt nie ma idealnych proporocji, a jak ma idealne proporcje ciala to z kolei ma morde jak kobyła albo szczurek Nie wiem jak mozna sie takimi d**erelami zajmowac jakie kto ma nogi czy dooope, serio ludzie mają tylko takie problemy ? bo ja w ogole nie zwracam na takie rzeczy uwagi :D

Gość gość1915846
ja jestem niziutka ale nie mam krótkich nóżek tylko mam proporcjonalne do wzrostu, mam 158cm a nogi mają 79cm licząc od strony wewnętrznej

Gość gość
gość1915846 dziś -czesto zakladasz szpilki,mini?

Gość gość
zaraz się zlecą "piękności" wychwalające swoje cudne nogi, przy wzroście 150cm ich nogi mają 100cm:P a wszystkie jak jedna to pasztety kaliskie:O

Gość gość1915846
nie zakładam szpilek a w spódnicach w ogóle nie chodzę (nie mam nawet spódnic) nie uważam się za piękność, ale brzydka też nie jestem, jestem drobna, filigranowa, nogi są szczupłe i proporcjonalne :)

Gość gość
Sorry ale ok 160 cm to nie niziutka Niziutka filigranowa to 150 cm 40 kg

Gość gość
drobna i filigranowa jest właśnie do 160cm, poniżej 150cm jest karzeł, a filigranowa może być również kobieta mająca więcej niż 160cm

Gość gość
Jak dla mnie filigranowa niziutka to do 154 - 155 cm. 160 cm podchodzi już pod średni wzrost który u kobiet wynosi bodajże 163 cm

Gość gość
za niska do 150cm niska do 163cm srednia 164-171 wysoka 172-180 za wysoka powyżej 180

Gość gość
przeciętna polka jest średnia, ma 165-166cm, karłowatośc do 140cm za niska do 150cm niska do 160cm średnia do 170cm wysoka do 180cm za wysoka więcej niż 180cm

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
dziś to faktycznie masz dluugie nogi jak na krociaka :D ja mam 161 a nogi 78 (przed chwila mierzylam). autorka :P

Gość gość
A ja mam 188 I mam piękne długie umięśnione nóżki :)

Gość gość
dziś gratuluje :D wiadomo, ze wysokie dziewczyny moga miec piekne dlugie nogi ;) chodzilo mi o to, ze nie kazda nizsza ma pokurcze :P

Gość gość
84 przy wzroście 174 więc chyba ok. Ważne żeby były zgrabne. Co dadzą nogi do nieba jak masywne i krzywe (coraz więcej dziewczyn ma krzywe nogi)

Gość gość
dziś gratuluje wiadomo, ze wysokie dziewczyny moga miec piekne dlugie nogi chodzilo mi o to, ze nie kazda nizsza ma pokurcze X Powinny być proporcjonalne. Za długie może i same dobrze wyglądają, ale z za krótkim tłowiem już nie jest fajnie

Gość gość
dokladnie. dodatkowo smukle szczuple nogi optycznie wydaja sie dluzsze i odwrotnie- krzywe i masywne wygladaja na duzo krotsze niz sa.

Gość gość
do gość dziś twoje nogi stanowią 48% twojego wzrostu ;) żeby było 50% musiałyby być o 3 cm dłuższe

Gość gość
No moje nogi są troszkę masywne (dużo ćwiczę wiec mam umięśnione cialo). Mimo to , chłopak nie narzeka. ~188 dziewczyna

Gość gość
Ja tam nie narzekam na nie, nie trzeba mi dodatkowych 3 cm :p co więcej czesto słyszę że są bardzo zgrabne :)

Gość gość
170 cm to średni wzrost ? Na pewno n ie No, może wśród młodziutkich laseczek. Ale wśród babek 30, 40, 50 lat, przeciętny wzrost to 160 cm

Gość gość
tępe żrąca byle co zapasione polki mają często takie doopsdka i uda , że zatreacają wszelkie proporcje. najpiękniejsze są Arabki.

Gość gość
160 to normalny, średni wzrost dla kobiety ja mam tyle i spotykam niższe kobiety od siebie na ulicy, niska też sie nie czuje wyrośnięte kobyły

Gość gość
ja mam 170 cm a nogi 89 cm. Wolałabym mieć max 165 cm.

Gość gość
wśród babek 30, 40, 50 lat, przeciętny wzrost to 160 cm? chyba tylko u 50 letnich bo człowiek z wiekiem maleje, ale tak to często spotykam kobiety30/40 letnie mające więcej niz 165cm, moja mama pracuje w szkole, jest tam koło 10 nauczycielek, 3/4 kucharki i 3 sprzątaczki, większość kobiet tam uczących jest w wieku 30-50 lat i tylko jedna ma mniej niż 160cm reszta ma powyżej 165cm, skąd wiem? bo znam te panie, ja mam 160cm i one na płaskim są gdzieś 10cm wyższe ode mnie, a są tam jeszcze 6 kobiet mających więcej niż 170cm bardzo dużo jest kobiet mających więcej niż 165cm w szkole w której się uczę chyba wszystkie dziewczyny są wyższe ode mnie, w mojej klasie liczącej 30 osób jestem najniższa, po mnie jest dziewczyna która ma 163cm, a reszta dziewczyn ma 165-178cm ludzie rodza się teraz coraz wyżsi dlatego też i średni wzrost idzie w góre,

Gość gość
mam 160 wzrostu i gdy założe buty na małym lekkim obcasie mam już 164 a gdy koturny to 168 i tyle wasze przekomarzanie na temat różnicy w 3-6 cm