Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko wysoka kobieta moze miec dlugie nogi

Polecane posty

Gość gość
Toż mówię młode laski to mają po 170 cm, a u starszych babek średnia wzrostu to na pewno nie 170 cm, tylko 160 cm

Gość gość
166 i wg norm jestem średniego wzrostu.

Gość gość
Aha i nie uważam się za "starsza babkę".

Gość gość
166 cm to juz blisko 170 cm wiec blizej Ci do młodej dziewczyny, niż do starszej babki oczywiście

Gość prawictwo pospolite 152
liczą sie proporcje , a nie dlugośc nóg ..Jeśli wysoka panna nie ma odpowiednich proporcji to wyglada niestety jak tyczka .. Co jest mało pociągające

Gość gość
Większych bzdur nie czytałem, spotkałem się z tym, że mężczyźni są wysocy i mają krótkie nogi mają tak mniej więcej po 185-190 cm wzrostu a nogi nieproporcjonalnie krótkie, myślałem, że ten "defekt" dotyka tylko facetów ale spotkałem i kobietę taką 178 cm wzrostu, długa szyja, długie ramiona, tułów też taki a nogi sorki. Nie nabijam sie tylko wsakzuje że to bzdura

Gość gość
Nie potraficie czytać. Nikt nie powiedział, że wysokie kobiety maja zawsze długie nogi. Powiedziane jest tylko, że tylko wysokie kobiety mogą mieć długie nogi. Widzicie różnicę? Niska czy średnia kobieta może piec piękne, proporcjonalne do swojego wzrostu nogi, ale one nigdy nie będą długie. Ledwie kończy im sie tyłek, to już sa kolana. :D

Gość gość
ja mam 160cm nogi maja dlugosc 80cm a moja kolezanka ma 172cm i nogi 82cm :P mamy prawie takie same :P i jak stoimy razem to kazdy powie ze to ja mam dlugie nogi a ona krotkie