Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość31ert

jestem 31 letnim facet i wyglądam na 18 21

Polecane posty

Gość gość31ert

Bo w taki przedział wiekowy mi wszyscy dają jak mnie poznają. Zaważyłem ze poznając jakąś młodą dziewczynę gdy trakcie rozmowy wychodzi ile mam lat to zaczyna inaczej rozmawiać.Wbrew pozorom nie lubię swojego młodego wyglądu on nie odzwierciedla paru wewnętrznych blizn które posiadam dlatego staram sie rzadko golić ale mam bardzo zadki zarost. Choć zafascynowanie ze strony młodszych dziewczyn nie ukrywam ze jest miłe

Gość gość
Polecam gej paker blog spot com gej dresiarz blog spot com namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona to jest fajne miasto super

Gość gość
Też tak wyglądałam w tym wieku i bardzo mnie to denerwowało. Teraz jestem już sporo po 40 i dalej mnie wszyscy odmaladzaja. Ale teraz mi to już nie przeszkadza:-)

Gość gość
w jaki sposob one zaczynaja inaczej z toba rozmawiac?

Gość gość31ert
gość dziś Zaczynają sprawiają wrażenie zafascynowanych mną,akurat reakcja młodych dziewczyn mi nie przeszkadza,jest nawet bardzo miłe, gorzej jak niektórzy dorośli traktują mnie z protekcjonalnością z jaką traktuję się ludzi w wieku 18-21 lat

Gość gość
Mam to samo, z tym ze mam 23 a dają mi 15. Przy kazdym spotkaniu znowo poznaną osobą jak ta osoba dowiaduje sie ile mam lat to sie dziwi.