Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewika99 z netkobiet

Polecane posty

Gość gość

Na pewno niektórzy z Was wiedzą, o jakim forum piszę. Jestem tam tylko gościem, ale chętnie czytam to forum. Raczej się nie wypowiadam, nie chce mi się konta zakładać (dlatego wolę pisać na kafe). Natomiast czytając od dłuższego czasu Netkobiety ''poznałam'' wiele użytkowniczek. Najbardziej w pamięci mam Ewikę właśnie, ale też Cyniczną, Wielokropka, Żyworódkę, Józefinę. Nie lubię Kammiś. A Wy macie swoje typy? Ach, i jeszcze Snake, Gary i Wielbiciel Lidji Bacic- to męska strona forum :)

Gość gość
wszystkie najfajniejsze i te mądrzejsze osoby odeszły, lub zostały zbanowane :(

Gość gość
co sądzicie o gojce?

Gość gość
ja jej nie lubię!

Gość gość
Ewika99 ma poglądy rodem ze średniowiecza, miałam ją za odrobinę mądrzejszą!

Gość gość
Moim zdaniem więcej tam antykobiet niż kobiet :(

Gość gość
gość 2016.02.14 Popieram :). Dotknęło to nawet niektórych osób zarządzających. Te obecne, można było poczytać, gdy haker upublicznił ich prywatne podforum. Jeśli fałszywość, była lżejsza od powietrza, to trudno byłoby ściągnąć je ze stratosfery :P.

Gość gość
a skopiował ktoś to podforum? Bo chętnie przeczytam :)

Gość gość
A według mnie wcale nie ma średniowiecznych poglądów! Miałam okazję z nią popisać i wcale nie jest tak, jak piszesz gościu z 14:23. Według mnie ma poglądy tak ''pośrodku''. Jest za współczesnością, ale na takich zdrowych warunkach. Patrzy dość krytycznie, jest realistką. Podziwiam ją, bo ma odwagę pisać to, co myśli i nie boi się posądzania właśnie o średniowiecze. Chciałabym mieć tyle odwagi, co ona, ale je jestem taka, że bardzo przejmuję się tym, co kto o mnie pomyśli. Dlatego często głupio przytakuję w dyskusji, szybko można mnie ''ustawić do pionu''. Potem sama zastanawiam się, dlaczego nie bronię własnego zdania. Ja także bardzo nie lubię Kammiś. Dawno tam nie zaglądałam, na Netkobiety, nie wiem, czy osoby, o których piszę, jeszcze są na tym forum.

Gość gość
ewika jest. rzadko sie pojawia, ale mam wreżenie, że jest jedną z trzeźwiej myślących osób tam. też jestem użytkowniczką forum i lubię poczytać, jak jedzie z tymi wszystkimi wielbicielkami multi-kulti, itd. hehe