Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótka suknia ślubna...co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o sukni ślubnej takiej do kolan albo 5 cm za kolano, ładnej, koronkowej? Nadaje sie do kościoła?

Gość gość
jak masz ładne dogi to czemu nie

Gość
przeważnie w takich lekko za kolano wyglądam niekorzystnie- chociaż może ty nie (nie wiem), więc jeśli już to wybrałabym jakąś 2 cm przed kolano. :) ale ja marze o długiej, dopasowanej więc to nie moja bajka. ;)

Gość gość
Nadaje, ale jak to do kościoła to Haze ma rację - zakryj ramiona.

Gość gość
Ramiona będą zakryte. Jakoś nie będę się czuła dobrze w długiej. Z jednej strony piękne a z drugiej nie mój typ. Cale wesele ma być tez w stylu retro.

Pomysł bardzo fajny. Pamiętaj o tym, że to jest TWÓJ dzień i Twojego męża, więc to Tobie ma się podobać. Na pewno będzie pięknie :)

Gość gość
Mam nadzieje ze będzie pięknie. Nie chcemy wielkiego wesele z nie wiadomo jaką sztucznością, chcemy tego dnia czuć sie fajnie. Wesele będzie na jakies 80 osób większość to będą osoby młode. Zaproszenia, wystrój wszytsko bedzie miętowo-różowe (oczywiście blady róż) mam nadzieje ze będzie to wyglądało pięknie. Samochód do ślubu to bedzie zabytkowy mercedes pożyczony od kolegi. Mamy nadzieje ze wszystko wyjdzie tak jak chcemy. Natomiast na pewno będzie pelno komentarzy, ze powinno się iść w długiej sukni ze cos powinno wyglądać inaczej, to oczywiste.