Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam kumpla geja

Polecane posty

Gość gość

Hejka! Jestem mezatka z dwojka dzieci i mam 34 lata. Nie uwazam zeby z chwila zalozenia rodziny zycie konczylo sie i wiem ze dobra organizacja zycia rodzinnego pozwala rodzicom zachowac swoje pasje. Ja mam ich duzo. Lubie sport, lubie prace manualne i tworzenie roznych rzeczy, lubie muzyke elektroniczna, produkuje utwory na programach i miksuje je tez na kontrolerach. Szukam kumpla geja z ktorym bedzie mozna isc potanczyc i nie przejmowac sie natretnymi facetami na dyskotekach, ktory lubi tec house, ktory robi cos interesujacego w zyciu, nie bedzie zazdrosny, doradzi przy ciuchach i bedzie mozna z nim fajnie spedzic czas. Fajnie by bylo gdyby nie byl puszczalski, czyli jak bysmy poszli gdzies razem potanczyc to bysmy wracali razem bo tak jest razniej i moj maz bylby spokojny ze mam solidnego znajomego. Jest tu ktos taki?

Gość a424234234234232
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system pod podglądania i namierzania obwywateli - system ten jest obsługiwany przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsid, znajomy etc może was namierzyc i podglądac. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Ekran waszego laptopa/tabelu to kamera. W obudowach waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dzwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposarzonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzeżony jest ze wszystkimi dostawcami interntu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI...

Gość gość
Wejdź sobie na gej paker blog spot com gej dresiarz blog spot com namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona pokrzywna to wieś w województwie opolskim w powiecie nyskim w gminie Głuchołazy w górach opawskich

Gość gość
tutaj nie znajdziesz, na kafe 3/4 to kobiety a faceci to nieudacznicy, psychopaci i prawiczki, spojrza na dwie wypowiedzi wyżej, typowy przyklad psychopatów i schizofreników... zajrzyj raczej do jakiejs kawiarki tzw lgbt friendly, jest tez portal towarzysko randkowy dla facetów bi i gay Fellow.pl nic innego mi do glowy nie przychodzi

Gość sd435353535345
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI...