Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

U Was też tak wieje?

Polecane posty

W Lublinie jakiś huragan. Mam nadzieję, że mi na samochód nic nie zleci, no i że nie zamarznie na jutro rano to, co teraz pada...

Gość gość
Też jestem z Lublina i wieje strasznie drzewo złamało.

Gość blondyna333
Dramat jakiś. Musiałam przed chwilą pojechać do sklepu- mało mnie nie przewróciło. Nie wspomnę ile fruwa śmieci. Może jakoś dożyję do wiosny.....

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
pd-wsch Pl,strasznie wieje,leje.

Na balkonie mi wiadro wypełnione doniczkami przesunęło, a mam balkon osłonięty z trzech stron. Zastanawiam się, co będzie jutro o świcie na drogach leżało, chodzi mi o teraz za miastem... W sumie to da sie przeżyć, byle nie przymarzło...

Gość gość878
Tu na Śląsku też dość wieje. Może nie tak jak napisała Autorka z Lublina.

Ja dzisiaj piorę dywany i pokrowce z wypoczynku. Miałam zamiar wyrzucić to wszystko na taras, bo mam zadaszony. Tylko ciekawe gdzie bym szukała rano tego wszystkiego. Muszę rozłożyć się z tym suszeniem w domu. Jeszcze machnę dwa dywany i weekend:P

Gość Ewa33333333333333
najgorzej jak mi antene od interneta złami to nie będe miała kontaktu z kafeteria która mi zastepuje mężczyzną :(

Gość 8evita5
Pod lublinem strasznie dmucha, awaria prądu co pare minut. Teraz w sumie nie pada. Mam nadzieję ze do jutra sie uspokoi

A kiedy? Prałam w lecie wszystko karcherem, jesień jakoś mi zleciała na czym innym, a mój pies nie próżnował w tym czasie:)

ja to wielkie prania i porządki robię na wiosnę w zimie zupełnie nie mam nastroju ale moje koty może tak nie brudzą jak duży pies narzuty - koce w pralce co 2 tygodnie upiorę i tyle w sumie

Gość gość
skond te wiatry?

Na wiosnę też będę miała co robić. Pies jest mały, ale kursuje co chwilę na dwór. Już bym wolała żeby spadł śnieg niż ta chlapa. Nie mam siły gada łapać co pół godziny na mycie łap. Kot mój podpadł i wyeksmitowałam go do piwnicy. Idę, bo raczej te dywany same się nie piorą.

Gość gość
W Wawie też wieje.

W końcu- skonczyłam :) Jakie mrozy, przez następne 16 dni nic nowego nie zapowiadają. Święta też mają być chlapowate

Chyba ciebie przez przypadek też oddali do pralni , bo ci mózg wyprało skoro uważasz, że twojej YNTELYGENCJI nikt z nas nie zauważy

Gość gość
pod Wa-wą też wieje okrutnie jestem okropną palaczką i wyszłam po fajki a tu leżą wszędzie na ulicy jakieś worki styropian i śmieci od sąsiada z budowy chyba z pół tony tych śmieci

Gość bella  86
U mnie słabo wieje.

popatrzyłam na 16-stodniową, to dopiero 28.12 słońce a tak to ciągle pada ale jak jest wieczorem +3 st, to nad ranem może być -2 st. - a tyle juz wystarczy, żeby na wiejskich drogach był lód

Przestań to w nocy . No co będziesz robiła nad ranem na wiejskich drogach? Ja wyjeżdżam z domu przed 8 . W sumie to wolałabym teraz prawdziwą zime niż w kwietniu:(