Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi seksu!! Mój facet jest w innym kraju już tak długo

Polecane posty

Gość gość

Obiecaliśmy sobie wierność i czystość na czas rozłąki. To już trzy miesiące. Bardzo brakuje mi miłosnych igraszek, dobrego seksu, tęsknie za jego siusiakiem hi :). Nie mogłabym się przespać z innym, by tylko poczuć penisa między nogami. Potrzebuję jego, tego ciała, które mogłabym schrupać, tego zapachu jedynego w swoim rodzaju. ..mmm mam fantazje, chciałabym uprawiać już seks! Brakuje mi tego! Masturbacja już nie zdaje egzaminu bo orgazm jest taki bez wyrazu. Ja potrzebuję ciepła, uczucia...miłości i to wszystko w otoczce namiętnego seksu!! Zwariuję!!!

Gość gość
A za ile wraca?

Gość Agniesia od kolesia
W d***e mam twoja chcice. Spie.......j.

Gość gość
Nie przesadzaj !! ja jestem sama od ok.3-lat,wiem że masturbacja to tylko zamiennik ,ale pozwala przetrwać.

Gość gość
za 3 tygodnie juz powinnismy byc razem, ale to nie jest 100% pewne

Gość gość
on tam dyma inne na 100%, to i tych idź do klubu i daj doopy jakiemuś przypadkowemu facetowi w kiblu, rewanż za jego zdrade

Gość gość
baby są takie naiwne, a facet musi roohać, i to robi nawet wasz słodki miś

Gość gość
To 3 tygodnie szybko juz zleca :P Ja nie wiem jak wytrzymuje moja koleżanka- jej facet jest w UK i przyjeżdza kilka razy w roku, dla mnie to by byla masakra

Gość Natalia8999999999999999
A ja mam narazie dosc seksu , moj facet mnie odwiedził i było kilka razy , narazie mi wystarczy :)

Gość gość a
Nie zdradza Ciebie nie słuchaj głupich opinii.

Gość gość
Ignoruje komentarze na temat zdrady. Ufam mu i wiem, ze ma takie samo podejscie jak ja. Ciekawe jak bedzie wygladało nasze spotkanie po takim czasie. Chyba go zgwałcę na wejściu!!! Juz nie moge sie doczekać ludzie!

Gość gość
Wcześniej czy później taki związek na odległość musi upaść. Jak nie ty to on znajdzie sobie partnera (kę) i to jest najzupełniej normalne. Lepiej dla ciebie żebyś to zrozumiała zanim nie będzie za późno. Niejeden związek się zakończyl po wyjeździe zagranicę.

Gość gość a
A macie dzieci ?

Gość gość
Ale jak już wróci to nie bedzie juz wyjezdzał, to jednorazowy wyjazd (niestety cholernie długi, bo prawie 4 miechy) ale jeśli ma przetrwać przetrwa, jeśli nie...to znaczy że to nie jest miłość :)

Gość gość
Dokladnie jak to prawdziwa milosc to to przetrwa :)" Milosć wszystko przetrzyma"

Gość gość
Jak raz wyjechał to wyjedzie i drugi raz. Albo w ogóle nie wróci albo będzie tak latał tam i spowrotem. A wtedy pojawi się sytuacja opisana w 20.10

Gość naiwne młode brochy
baby, młode szczególnie, są durne jak kilo gwoździ, facet rooha co ma w zasięgu, i ma w doopie morały czy uczucia, a na zachodzie rodaczki za pare groszy dają doopy, więc wasi chłoptasie na 200% roohają kogoś, a jak nie wierzycie to spytajcie ich ale prosto w oczy, i zobaczycie ich reakcje i czy oczy im od waszego wzroku uciekną, to znaczy że kłamią. Żaden facet, młody tymbardziej, nie wytrzyma bez roohania dłużej niż tydzień, i jak ma okazje to to zrobi, a wam do słuchawki bajeruje że kocha i tęskni, a wy tępe suki wierzycie w takie bajki. Bądźcie realistyczne, wasi faceci MUSZĄ was zdradzać, nie mają wyjścia.

Gość gość
Oj tam nie sluchaj glupich wypowiedzi. Ja teraz zyje w zwiazku na odleglosc choc jeste to chwilowe i dzieli nas z 200 km to dajemy rade, odwiedzamy sie w weekendy. Niejedna osoba mi mowila ,ze to nie ma szans itd a jednak sie mylili

Gość gość
gość dziś Dokladnie jak to prawdziwa milosc to to przetrwa usmiech.gif " Milosć wszystko przetrzyma" >>>> miłość nie istnieje tylko zauroczenie i chęć roohania, ekscytacja i tyle

Gość udaj że wiesz coś
gość a dziś Nie zdradza Ciebie nie słuchaj głupich opinii. xxxx nie pytaj CZY zdradza tylko z ILOMA cie już zdradził, udaj że już wszystko wiesz, że dostałaś informacje że ktoś go wkopał, wtedy napewno się przyzna i twoja naiwność zamieni się w złość że byłaś taka głupia wierząc w takie farmazony

Gość
"tęsknie za jego siusiakiem hi" od tego momentu się śmieje i raczej nie odpowiem nic sensownego ;):P

Gość każdy facet zdradza
nawet ksiądz musi kogoś roohać a co dopiero młody facet pełen testosteronu w jajkach i pełno łatwych doop na około, nawet pedał by zdradził swoją miss świata, pokusa jest za wielka po prostu. KAŻDY FACET ZDRADZA, bez wyjątku, nie ma wiernych facetów idiotki

Gość
każdy facet zdradza dziś idiota :O

Gość gość a
20:18 Bądź wytrwała ,a to co ktoś pisze że Cię zdradzi bo jest za granicą to bzdura . Bo jak zechce zdradzić to i codziennie możecie się widzieć a pójdzie bokiem

Gość gość
alkohol i łatwe laski w klubie lub pubie i zdrada murowana, najlepiej wynajmij detektywa i niech go przez weekend sprawdzi co i gdzie robi, nie żałuj kasy bo warto być pewnym

Gość gość
good girl gone bad dziś każdy facet zdradza dziś idiota pechowiec.gif edytowano dziś xxxxx idiota bo pisze prawde?

Gość reakcja naturalna
za granicą zdrada jest 1000% łatwiejsza, bo nikt ich nie zna i nie pilnuje, to jak pies urwany z łańcucha

Gość
gość dziś jaka prawda?! sądzisz pewnie po sobie...nie wierzę, że wszyscy tacy są a przynajmniej chcę tam myśleć. :O

Gość gość
Nie czytam nawet tych beznadziejnych wypowiedzi :) Czekam i będę czekała, co z tego dalej będzie-los pokaże. Ja tylko mam nadzieję, ze te pare tygodni zleci szybko i będę mogła byc w jego ramionach!! No i na seksowanie czekam

Gość gość a
Do 20:37 Widać ,że masz po układane w głowie . Ma fajną dziewczynę twój chłopak.