Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kilogramy w ciąźy

Polecane posty

Gość gość

Kobitki kochane. Sprawa jest taka. Jestem w 20 tyg ciąży i trochę mnie martwi, że ani trochę nie przytyłam. Na poprzednich wizytach lekarz nic nie mówił. Z dzieckiem wszystko ok. Dość długo też miałam problemy z jedzeniem. Albo nie mogłam, albo po jedzeniu wymiotowałam i tak było mniej więcej do 15/16 tyg (nie pamiętam juz dokładnie). Teraz jem już normalnie i okropna ochota na słodkie. A waga tak jak spadła do 50kg (z 58kg) tak stoi w miejscu. Wizytę u lekarza mam w tym tygodniu i pewnie więcej się dowiem, ale pytam Was może któraś z Was miała podobnie i coś podpowie, czy cokolwiek. Buźka :)

Gość gość
Spokojnie u mnie bylo podobnie z tym ze tyle nie schudlam a raczej do 20 tyg mialam swoja wage teraz jestem w 32tyg i mam az 2.5kg na plusie dzidzia zdrowa a nawet ciut wieksza

Gość gość
Moja waga do 20 tyg. ledwo drgnęła, a potem tak poszło, że tyłam średnio 1kg na miesiąc. Módl się, żebyś tak jak ja nie miała.

Gość gość
ale po cholere ma sie modlic? zeby w ogóle w ciazy nie przytyc? bez przesady skoro od 20 tyg 1 kg na miesiac to przytylads tylko 5 kg-to przeciez nie jest duzo norma to ok 9-11 i to jest fizjologia nie obzarstwo

Gość gość
Nie martw się autorko. Ja jestem w 30 tc i dalej jestem na minusie. Dziecko zdrowe, większe niż być powinno. Taka nasza uroda :-)

Gość gośćNnnnnn
Skoro lekarz nie widzi powodów do niepokoju to nie ma co się nakręcac. Nie każdy musi przytyć w ciąży 3 kg.

Gość bella   86
Miałam podobnie, tak naprawdę przytyłam w 8 msc i to niewiele. Dziecko urodziło się zdrowe. Gdyby było coś nie tak, lekarz by Cię poinformował. Nie martw się na zapas. Pozdrawiam.