Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, że najwięcej prostytutek w UK i najwięcej aborcji to Polki?

Polecane posty

Gość gość

jak się czujecie drogie koleżanki kafeteryjne z tym, że tak czy inaczej(niezależnie od tego co zrobiłyście) macie opinię najgorszych k*rew i najłatwiejszych zlewów na sp*rmę przez wybryki waszych współrodaczek, co jest skądinąd słuszną generalizacją, bo przecież i wy, gdyby przyszło co do sytuacji to też byście się tak zachowały.

Gość gość
bo przecież i wy, gdyby przyszło co do sytuacji to też byście się tak zachowały. x Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość gość
Polki są najtańsze, nawet w Brazyli liczą sobie 100$ ~ 390 zł a Polka,,znajdziesz już za 80 zł

Najwięcej jest Rosjanek, nie Polek. Z aborcjami też bym tak nie szalała, bo tu przodują rodowite Brytyjki. Nie wiem, mieszkam w Zjadnoczonym i ani nie miałam aborcji, ani się nie prostytuowałam, więc mi to zwisa jak kilo kitu. Nigdy w życiu żaden Anglik mnie nie potraktował bez szacunku, a od muslimskiej dziczy nie wymagam cudów. Konkludując: mogę z tym żyć.

Gość biznes rodaczek
co się dziwić, ich natura z nich wychodzi

Gość gość
nie wiedziałem. i g///ówno mnie to obchodzi. kolejny temat założony przez pajaca którego panna nie chciała. nuuuuda.