Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7151

Jak odzyskać miłość swojego życia, czy to wciąż możliwe?

Polecane posty

Gość gość7151

Witam, byłem z kobietą mojego życia 3,5 roku, ostatnie pół roku trochę się kłóciliśmy, głównie o głupoty. W wakacje tego roku postanowiła zerwać, mówiąc, że nie wie co czuje, nie chciała się już spotkać by nie robić nadziei a ni już się nie odzywała. Ja głupi zamiast się odciąć to aż do grudnia dzwoniłem ciągle i prosiłem o szanse, a ona że możemy się narazie tylko kolegować. W pracy poznała kolegę, który ciągle do niej wydzwaniał, ale przez ten cały czas co wydzwaniałem ona zarzekała się, że to tylko kolega i nic więcej, że tylko go lubi i tyle, ale pewnie jest innaczej. Od grudnia już się nie odzywam, bo chciała bym się odciął. Wiem, że zpartoliłem z tym błaganiem tyle czasu, ale nie wiem co dalej mam robić? Czy w święta wysłać jej kwiaty z życzeniami? Co zrobić jak dostane życzenia świąteczne? Odciąć się totalnie, czy próbować? Pozdrawiam

Gość gość
Na pewno nie wysyłaj kwiatów z życzeniami. Jeśli ona wyśle Ci życzenia, to jak uważasz, albo odpisz albo powiedz jej wprost, że możesz być tylko partnerem albo nie istnieć w jej życiu, kolegą nie będziesz i niech sama się zdecyduje czy chce mieć kontakt i być w związku, czy związku nie chce, czyli kontakt też odpada.

Gość gość
Sądzę, że życzenia może napisać tak poprostu, sama już się nie odzywa, chciała mięć kontakt ale jako kolega, ale jej powiedziałem, że nie potrafię się z nią kolegować. Ten nowy koleś jej zawrócił w głowie i z nim nawija.

Gość gość
Jeśli Ci zależy, Napisz życzenia. Moja miłość błagała, pukała. Ja wówczas nie chciałam. Teraz żałuję, On ułożył sobie życie. W miłości nie ma wstydu :) warto walczyć, tak długo jak Ją Czujesz. pozdrawiam, powodzenia !

Gość gość
No właśnie nie wiem co robić, z jednej strony to fajny gest i to tuż przed świętami, tylko co miałbym napisać? Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku i kocham cię? Może się ucieszy i podziękuje, a może ją jeszcze bardziej zniechęci.

Gość gość
No właśnie i nie wiem co zrobić, niby taki bukiet kwiatów na święta to fajny gest, ale też nie chce jej bardziej zrazić. Tylko co napisać, Wesołych świąt i kocham cię? Nie wiem czy to dobry pomysł, skoro sama chciała bym się odciął, nie mamy kontaktu i może jest już z innym.

Gość gość
Zrób to na co Masz chęć, abyś nigdy niczego nie żałował :) :) :)

Gość gość
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.

Gość gość
spier*****aj z tymi urokami miłosnymi !!!!!

Gość gość
Musze podziękować za pomo wróżce Dianie z wrozkadiana.pl Dzięki niej na nowo odzyskałam męza. Bardzo się stara i nie widac aby był zniewolony, robi to sam z własnych uczuć.