Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Telefua

Kasa na święta.

Polecane posty

Hej dziewczyny. Chciałabym kupić dzieciakom wymarzony wyjazd na święta na Taize do Rzymu. Nie do końca domyka się budżet. Macie jakieś doświadczenia z drobnymi pożyczkami ?

Gość Kochana2
Ja mam. Odradzam PROVIDENT, bo strasznie długo się ciągnęła za mną potem ta spłata i byli nieprzyjemni. Mało profesjonalni.

Gość gościewchacie
Ja brałam w vivus'ie. Trochę dużo wyszło, ale mi uratowili tyłek w wakacje. Nie boisz się dzieciaków wysyłać? Grożą atakami terrorystycznymi...

Gość Sara32s
Ja też wysyłam tam mojego syna. Ile kieszonkowego przygotowujesz?

Gość Kolos2
Wejdź sobie na sowafinansowa . pl i tam znajdź najlepszą ofertę. Myślę że w tym momencie na małe kwoty WONGA jest najlepsza.

Gość Marika565
A ile pieniążków potrzebujesz pożyczyć? I po jakim czasie mniej więcej spłacisz?

Gość Telefua kafeteryjna
Dziękuję za odpowiedzi ! Ja myślałam o jakimś zapasowym 80Euro plus oczywiście opłata za wyjazd cały. Na "sowie" sprawdziłam i wyszło mi że FILARIUM nie będzie mnie kosztowało... nic ? Jak to możliwe ? Biorę bardziej pod uwagę WONGA właśnie. A o to Filarium muszę się dowiedzieć , bo aż zbyt piękne to. https://sowafinansowa.pl/?utm_expid=95450731-23.iIgcGLPlTzOqeDbTlzg40A.0 rzućcie okiem.

Gość gość
Ja brałem w vivus i wszystko było ok.