Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ktore zostaly porzucone po kilku latach zwiazku

Polecane posty

Gość gość

takie ok 30stki. Nie martwi was to, ze moze juz nie ulozycie sobie zycia? Moj kolega dzis mnie oswiecil, ze mezczyzni wola mlodsze, bo wiecej lat maja zeby poczekac na dziecko, a z taka 30stka to trzeba od razu. Zrozumialam, ze moje szanse sa juz marne. A poprzedni facet, coz, nie chcial sie ze mna ozenic i miec rodziny, mieszkalismy razem ale mu sie odwidzialo po 7 latach;/

Gość gość
Mo chlopaka nalezy wybierac z glowa a nie kroczem.

Gość gość
Ale mi pomoglas :(

Gość gość
ok 30-tki to jeszcze nie problem, nie od razu trzeba decydować się na dziecko, jeszcze parę latek zostało :)

Gość Wiśniowa11
Ja jestem.

Gość gość
Ja jestem już po 30-tce. Sytuacja podobna. Straciłam nadzieję, że będę jeszcze miała rodzinę.

Gość gość
Ale 31 to juz jest problem. I teraz tak: rowiesnicy moi sa zajeci od paru ladnych lat, a mlodsi? Nie dosc, ze by mnie nie chcieli, to jescze oni beda miec te 4-5 lat wiecej na zabawe, a potem by mnie taki mlodszy zostawil, boby doszedl do wniosku ze mlodsza da mu lepsze dziecko itd ;/ przegrana sytuacja. A moj facet w momencie gdy sie z nim wiazalam i przez kolejen lata byl dobry odpowiedzialny itd. Przestal mnie kochac.

Gość Wiśniowa11
Sory,nie doczytalam.Jestem po 30 ale nie w okolicach 30ki .Dokładnie 38.Ale mogę wam pokibicowac.Bo ja już jestem przegrana jeśli chodzi o ciążę.

Gość gość
Moja znajoma rozwiodła się z mężem jak miała 34 lata, dzieci nie mieli, jakiś rok później poznała nowego faceta i dziś ma półrocznego chłopca, a ona sama ma dziś 39 lat, do 40-tki spokojnie można rodzić w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Ja, autorka, mam 31, ale jak napisalam wyzej - rowiesnicy zajeci,mlodis beda chcieli czekac, a na koniec znajda mlodsza. 30 to taki glupi wiek, niby osoba jeszcze nie do konca stara, a jednak jak sie nie ma ulozonego zycia, to juz kaplica.

Gość gość
Mając 31 lata spokojnie możesz poczekać na dziecko 5-6 lat, nie trzeba przecież na siłę robić go sobie z byle kim :)

Gość Wiśniowa11
Do 40 stoi nie urodze.Musialabym gdzieś za pół roku już być w ciazy.A nie mam nikogo .Już ponad dwa lata szukam i ciągle nic.Ostatnie pół roku już sobie nawet odpuściła m i też nic .

Gość gość
Ja mam 25 i 4 miesiące temu rzucona po 7 latach dla jakies wywloki ktora ma polnagie zdjęcia na fb ;( jak to boli...

Gość gość
A wiecie czemu tak jest? Bo zyjecie z dnia na dzien! O jak zostalam objechana jak napisalam ze czekam do konca roku az partner sie oswiadczy nie to czesc. Wypisywanie ze "jestem znim dla papierka" " zalezy mi tylko na pokazaniu sie " a prawda jest taka ze jesli facet sie oswiadcza to pokazuje kobiecie ze widzi ja w swojej przyszlosci za 10-20 i wiecej lat, ze widzi w niej matke swoich dzieci i ze nie chce zeby mu kobieta jego zycia uciekla. No ale nowoczesne konkubiny twierdza ze one nie potrzebuja to potem wlasnie takie topiki.

Gość gość
Mam 30 lat ale szukam faceta starszego o 15 lat. Zawsze będę młodsza i atrakcyjniejsza od jego byłej żony. Poza tym wolę rozwodnika niż zdziwałaczego kawalera z mamusią.

Gość gość
A oswiadczyl ci sie czy nie? Przeciez po slubie tez moze zostawic/miec kochanke.

Gość gość
Jak facet ma miche i tylek to sie oswodczac nie chce. Tak mu wygodnie dlatego nie polecam dlugoletniego mieskzania razem. Facet ma wszytstko a miedzy czasie szyka sobie mlodszej ladniejszej i mowi babce kolo 30 papa.

Gość gość
9:40 dokladnie

Gość gość
No a jak nie ma tylka i michy to zaczyna gadac: nie kochasz mnie, nie pociagam cie, nie dajesz mi , nie dbasz o mnie , to koniec ;/

Gość gość
Dlatego nie dswajcie sie robic w bambuko. Jak facetvnie mowi o przyszlosci, nie oswiadcza sie-wiejcie.