Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak sie ubieram w tych sieciowkach to mam dobry czy zły gust?

Polecane posty

Gość gość

Generalnie jak ide do galerii to zawsze przede wszystkim chodze po takich sklepach jak : H&M, Stradivarius, Bershka, tally waijl czasami, mohito, czasem Zara ,albo Mango, choc to juz drozsze sieciowki. Co myslicie o stylu tych sieciowek?

Gość gość
A i mam 23 lata jakby ktos pytał

W sieciówkach można się ubrać jak bezguście i jak fashionistka. Nie jest ważne gdzie kupujesz, tylko co i jak zestawiasz. Możesz wyglądać ekstra, a możesz równie dobrze wyglądać jak ostatnia parodia.

Gość gość
mozna sie ubierac nawet w sklepach typu Versace, Dior, Prada, Yves Saint Laurent i wygladac jak tirówka... zalezy jakie masz te ciuchy, jak je dobierasz, jakbys wstawila kilka fotek (bez twarzy) to mozna by ocenic czy masz dobry gust czy nie :)

Gość gość
Tommy Hilfiger w USA jest zwyklym sklepem jak u nas H&M, tam ubierają sie w Hilfigerze grubasy bo mają wielkie rozmiary oraz ludzie z getta :D

Gość gość
postaram sie wkleić jakies fotki :) Ubieram sie raczej prosto tzn np np teraz zima to nosze zwykle opiete spodnie w róznych kolorach ( takie jak sa czesto w sieciowkach wlasnie typu skinny), do tego jakies sweterki w miare modne taki kudłaty jasno niebieski sobie ostatnio kupiłam, czasami poprostu ubiore jakas bluzke z krotkim rekawem np czarna i na to rozpinany, dopasowany sweterek, no i buty mam proste, czarne, na srednim obcasie, i płaszczyk granatowy taki przed kolano To raczej prosty styl ubierania, jestem tez szczupla wiec wybieram raczej dopasowane rzeczy.... postaram sie wkleic fotki :) Sczezrez mowiac to srednio sie znam na ubieraniu staram sie podpatrywac kolezanki te modniej ubrane

Z opisu wynika, że nie masz żadnego własnego stylu i ubierasz się zwyczajnie. To nic złego. Nie każdy musi mieć wyrobiony gust i styl. Ubierając się zwyczajnie też można wyglądać ładnie. :)

Gość gość
Nosisz białe kozaczki?