Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyna 1990

Oto lista rzeczy jakie przygotuje na tegoroczne święta grudniowe !!!

Polecane posty

Gość lucyna 1990

- barszcz z uszkami - zupa grzybowa - pierogi z kapustą i grzybami - jakaś potrawa z ryb śledzi dorsza łososia, karpia nie bo mnie brzydzi i jest niesmaczny - ryba po grecku - sałatka jeszcze nie wiem jaka - paszteciki jako przystawka do zupy - 2 makowce - 2 pierniki - rolada biszkoptowa z galaretką - keks - szarlotka Co jeszcze powinnam zrobić ?

Co jeszcze powinnam zrobić ? x przeniesc sie na forum kulinarne:P

Gość gość
lycynka kochanie, zapomniałas jeszcze o 5 litrach herbaty, 5 litrach coca coli, 5 litrach kompotu, 10 czekoladach, 5 kg mandarynek, 5 paczek chipsów, znając twój apetyt to co chcesz zrobic nie wystarczy dla ciebie a co dopiero dla kilku osób :D

Gość gość
A co to ma wspólnego z życiem uczuciowym? To są twoje zakupy i zeżryj je wszystkie!

Gość gość
Zrób jeszcze coś na obiady 25 i 26 . Jeść trzeba nie tylko w wigilię.

Gość gość
no właśnie o tym mowie, ze to co napisała wystarczy jej na 1 dzien i to dla jednej osoby :D a gdzie jeszcze 25,26,27 grudzien ? a co z sylwestrem i nowym rokiem :D ?

Gość gość
Na razie to dania wigilijne plus ciasta, brak dań mięsnych na 25 i 26 grudnia. I 7 ciast to moim zdaniem za dużo... ja kupuję gotowe, bo po 1 pracuję, a po 2 nie mam zbyt dużego talentu do pieczenia :) Biorę średni makowiec plus 3 inne rodzaje ciasta-ale po kawałku, nie całe blachy :P I 2 zupy na wigilię też odpadają dla mnie. Zwykle robię 1 - barszcz, plus właśnie ryba smażona, po grecku, śledź w śmietanie, kapusta z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami.

Gość gość
Ludzie, przecież jak ona to wszystko zje, to będzie problem uczuciowy - brak akceptacji, depresja, więc przestańcie się czepiać.

Gość gość
to wszystko zeżresz jednego dnia, a co potem? będziesz chodziła do sąsiadów z prośbą, żeby cię dokarmili boś głodna, przychlaszczko?

Ludzie, przecież jak ona to wszystko zje, to będzie problem uczuciowy - brak akceptacji, depresja, więc przestańcie się czepiać. x w sumie racja

Gość gość
no, a jak brak akceptacji, to założy tu ze 100 kolejnych tematów, ułoży 1000 własnej kompozycji wierszy na ten temat, z depresji wyrwie sobie wszystkie włosy oraz wypłacze trzy morza łez. a można było tego wszystkiego uniknąć ;)

Gość gość
lucyna to nasza kafeteryjna smerfetka vel smerf ciamajda ;) lucyna kocha PIS, Kaczynskiego i podobno za miesiąc ma pracowac jako asystentka producenta w TVP tylko czeka az PIS wywali wszystkich ''złodziei i oszustów'' :D