Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On zbanował mój wczorajszy temat

Polecane posty

Gość gość

Kurwa on naprawdę jest gejem, w necie oficjalny gej a mnie ściemnia że kocha mnie !!! Jak uciec z tego syfu? Wywalić mu prosto w pysk że wiem już? OSZUST J****Y

Gość gość
Wysłał SMS czy jak

Gość gość
Gejem i zeofilem bo cały czas na pieska:O

Gość gość
pokaz mu co o nim pisza i zobacz na reakcje, facet który jest hetero zdenerwuje sie i oburzy (prostak) lub bedzie staral sie wyjasnic to dlaczego za takiego go uwazaja (inteligent) znam dziewczyne ktorą uwazają za lesbijke bo ona udziela sie w jakiejs organizacji i pomaga mlodym les z malych miejscowosci ktore uciekly np od rodziców , ale ona jest 100% hetero, męzatka na dodatek, wiec pozory mylą

Gość gość
Jakie pozory? na forach itp... przedstawia się jako gej( oficjalnie) Ze mną niby mu dobrze a seks Ok tylko że on nigdy nie doszedł a całowania się brzydzi. Jak mógł mnie tak oszukać!!!! Kurwa jestem dziewczyną geja - to obrzydliwe. Pewnie jestem dla niego przykrywką by ludzie nie gadali. Chlera jak mu wywalić że wiem?????

jak mu wywalic...jak mu wywalic...hmmmm. niech pomysle x a probowalas wyartykułować ze wiesz? np "wiem , że jesteś gejem" powinno pomoc

Gość gość
To pokaż mu te fora, na których przedstawia się jako gej. Powiedz, że wiesz o tym i z to koniec, zrywasz.

Gość gość
Nie da się z dnia na dzień przestać kochać - dlatego to takie trudne.

to jak chcesz byc walona po rogach w imie milosci (do geja:P) to twoj wybor

Gość gość
Nie chcę być walona po rogach mam swoją godność. Jeszcze by mnie czymś zaraził od tych spaczonych gejów.

Gość gość
Dziś wieczorem przyjdzie, a ja pokaże mu jego profil na portalu gejów. To będzie koniec naszej 6 miesięcznej znajomości. Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi.