Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

wczesna ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem i mam nadzieje, ze znajdzie się ktoś życzliwy i pomoże, a nie wyśmieje.. Mianowicie od kilku tygodni miałam objawy typowo wskazujące ciąże. Mdlosci, wymioty, zawroty głowy, jednego dnia jadlam wszystko nawet to czego nigdy nie jadłam, drugiego zaś odrzucalo mnie od wszystkiego. Miałam tez problem ze śluzem, bylo go dużo i byl taki inny. Czytałam ze przyczyną moze być grzybica również spowodowana ciążą.. Dodam iz Kochałam sie z chlopakiem w dni plodne. Pare dni przed spodziewanym okresem zrobiłam test i wyszla bardzo jasna kreska wskazujaca ciążę. Postanowilam pare dni poczekać i powtórzyć test a później udac sie do lekarza. Niestety w sobotę miałam ciezka noc i dzień. Bylam w psychicznej rozsypce. Nagle zaczelam mocno krwawić. I bardzo bolal mnie brzuch. Krwawienie bylo dość obfite, ciemne ze śluzem. Pare minut później wydalilam jakiś pęcherzyk nie potrafię dokladnie opisać jak wyglądam bo nadal bylam roztrzęsiona. Byl caly z krwi i śluzu. Krwawienie nadal sie utrzymuje, nie wiem czy to krwawienie bo byc moze poronilam, czy taki mocny okres. Dodam ze bardzo bolą mnie jajniki. Czy to rzeczywiście mogla byc ciaza? Proszę o szybką odpowiedź i proszę o wyrozumiałość ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować