Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdopodobnie...

Polecane posty

Gość gość

Prawdopodobnie mam chorobę dwubiegunową, która postępowała. Zawsze byłam dobrą dziewczyną, piętnującą kłamstwa, zdrady, oszustwa np wszystko co rani innych. Mam męża z którym zaczęłam chodzić jako nastolatka, byłam o niego zazdrosna. Osadzałam o kłamstwa. Inni mężczyźni mnie nie obchodzili. Nawet na super przystojnych nie zwracałam uwagi. A teraz i jeszcze przed ślubem zaczeło coś się zmieniać...nie wiedziałam czego chce czy chce być z nim czy nie. Zaczeli podobać mi się inni mężczyźni. Zapragnełam z nimi uprawiać seks. Chciałam zeby inny mnie dotykał. Zaczełam okłamywać męża choć wcześniej brzydziło mnie kłamstwo. Mam zmienne humory czasem dołek a czasem euforie i pod jej wpływem boję się że zdobię coś głupiego. Umówiłam się na seks z innym który potem,mnie zignorował bo twierdził ze nie chce mi robić problemów. A ten męzczyzna mi się bardzo podoba ale mnie olał. Pewnie to i dobrze. Myśle ze moje zachowania są właśnie od choroby dwubiegnowej która powstała chyba od depresji i moich nieprzespanych nocy bo jak chodziłam z mężem to tak targał mi nerwy ze nie spałam po nocach i wyłam jak bóbr. Seks tez mnie nie satysfakcjonuje z męzem. Nie wiem mam objawy tej choroby ale leczyć się nie będe...Jest ktoś kto choruje na tę chorobę? co o tym myślicie? oczywiscie to jest bardzo skrócona historia to jak chcecie to pytajcie...

Gość gość sisi
Myśle że to provo ,aż tak zepsutą nie da się być.

Gość gość
to,nie prowo przecież nie jestem zepsuta

Gość gość
Też uważam że to prowokacja.

Gość gość sisi
Jesteś.Jak można mieć ochote na sex z innymi?i w ogóle to wszystko to sie ani k...y ani d..y nie trzyma.

Gość gość
sisi, nie rozumiesz pisze ze to przez to ze dostałam tej choroby...wczesniej lata płakałam bo taka byłam zakochana. Mąż nie jest taki w łózku jak bym chciała. To się wiele spraw nawarstwiło i mam takie myśli szczególnie jak mam stan eufori czyli wydaje mi sie ze moge wszystko itd. Moze i stałam się zepsuta ale kiedys nie byłam taka. I nie wiem pewnie po częsci i ta choroba sie do tego przyczynia..

Gość gość
Nie ma to jak zwalic k******o na chorobe:D:D

Gość gość
bo wcześniej byłam inna i albo mnie związek zniszczył albo to moje zachowanie przez tą chorobę bo jak człowiek moze się tak zmienić, przeciez możliwe ze to choroba powoduje tym bardziej że mam wiele jej objawów

Gość gość
i nie jestem żadną ku... wypraszam,sobie chamie te teksty

Gość gość
wypros sobie k******o:D:D

Gość gość
17.50 jestes prostakiem

Gość gość
a ty jestes zwykla k***a:(

Gość gość
kur...sie ku..wi a ja tego nie zrobiłam...pragnąć to se moge wszystkiego prostaczku niewychowany *****czu :-)

Gość gość sisi
Ale że jak sie niby zmienić?

Gość gość sisi
A na cholerę ci łóżko?

Gość gość sisi
Jakie to są te objawy?

Gość gość
18.00 no zmieniłam sie...kiedys nie lubiłam oszustw, kłamstw i jak ktoś zdradzał a teraz sama mam na to ochote jak jestem pod wpływem euforii i czasem jak mąz mi odmawia ..zaczęłam kręcić, kłamać go itd a kiedyś sama tego nie nawidziłam...lata dosłownie lata płakałam kochajac go mimo ze mnie ranił...mam myśli o innym itd a jak kiedys mąż by mi to robił to bym uznała ze łajdak. Nie wiem czemu tak sie zmieniłam naprawde byłam kiedys inna..juz mnie tak nie wzruszają inne sprawy i ludzie jakaś obojetna jestem...

Gość gość sisi
Piszesz że brzydzisz się życia z oszustem a potem piszes że sama oszukujesz.Nie wierzę.Człowiek który nienawidzi kłamstwa sam do kłamstwa jest po prostu nieskory i niezdolny wiem to sama po sobie.Coś mi tu śmierdzi.

Gość gość
Objawy to przedewszystkim zmienne nastroje...potrafie albo spać długo i w trakcie dnia albo siedze do 3rano. Jestem pobudzona lub mam doła. Mam myśli o zdradzie i więcej pije alkoholu. Miałam manie ze pisałam do chłopaka az mnie zablokował a ja chciałam go mieć potem mi przeszło i pukałam sie w głowe co ja robie...kiedys mnie różne zdarzenia wzruszały a teraz mniej, mam lęki....

Gość gość
Piszesz ''prawdopodobnie'', więc sama sobie zdiagnozowałaś tą chorobę, tak? Nie zwalaj tego, jakim jesteś człowiekiem, na chorobę, której nie masz. A nad seksem, można popracować, jedno z przyjemniejszych zajęć. I pamiętaj, że w łóżku są dwie osoby, nie jedna, to od dwóch osób zależy, czy seks będzie satysfakcjonujący, czy nie.

Gość gość
18.06 bo tak było cale zycie się brzydziłam sie złem, oszustwem i kłamstwem, nawet tym najmniejszy Jak cos ktoś zataił... teraz no ja nie wiem odwróciło,mi sie i to bardzo...

Gość gość sisi
Czego ci odmawia ?ty nie jesteś autorką ..kobietą tylko zwykłym facetem trollem i debilem.Gdybyś była kobietą to wiedziałabyś że nam kobietom nie zależy na sexie tylko na uczciwosci!.Sex jest najmniej ważny .Ja z moim nie sypiam 6 lat i jakoś żyję.Zapytasz dlaczego aż 6 to ci odpowiem że żałuję że nie wygoniłam go z łóżka dużo wczesniej np.18 lat temu.

Gość gość
a może mam bo tak czuję inne tez mam objawy np,paranoje itd ale najbliżej jest ta dwubiegunowa...zeby aż tak mi się odmieniło...mam różne głupie pomysły jak miałam manie ze chciałam sie umówić z tym chłopakiem to miałam pomysł zeby do niego jechac choć mnie nie chciał...bo musiałam go mieć...moze to inna choroba ale wiem ze mi coś dolega bo nie zachowuje sie normalnie możliwe ze depresja kiedy lata przepłakałam coś spowodowała

Gość gość
18.13 sex jest ważny. Widocznie masz słaby popęd. A tak a propos to pisałam ze kiedys zależało mi na uczciwosci i nie myslałam o seksie az tak. A teraz mam potrzeby bo i sie zmieniłam

Gość gość sisi
Długie spanie to nie są zmienne nastroje ani siedzenie do pózna.Kobieto mylisz pojęcia.Ja np.jak odsypiam nockę to co to mam zmienne nastroje ?albo jak wracam o 2.30 z nadgodzin albo z drugiej zmiany?Zmienne nastroje nie mają związku z trybem życia ,wez sie zastanów.

Gość gość
nie myle pojęć mam te objawy co pisałam i podałam ich wiecej jak bys nie widziała, moja siostra sie leczy psychicznie to chyba moge miec podobnie nie? czemu ciągle piszesz ze mi nic nie jest jak ja wiem jaka kiedys byłam

Gość gość
To idź się zdiagnozować.

Gość gość
18.18 długie spanie czy krótkie kretynko to nie zmienne nastroje a następstwo. Bo zmienne nastroje to takie ze raz jestem pobudzona i moge robić głupoty a innym razem spokojna i opanowana, kumasz? tak jak bym była inną osobą.

Gość gość sisi
18.15.bo nie masz dzieci i masz pewnie mało.zajęć dlatego myslisz o bzdurach.Ja też przepłakałam lata bo wpadłam w gowno po pachy.Mąż zataił przed slubem zobowiązania wobec innej kobiety.Od początku prowadzi podwojne życie.Dzieciom potrafił nawet chleba odmawiać i startować do mnie z piesciami kiedy prosiłam o każdy grosz.Groził mi..oszukiwał zdradzał aż powiedziałam dość.Nie znaczy to jednak że brakuje mi łóżka albo że kogoś oszukuję.Zawsze taka byłam i zawsze taka będę.Nienawidzę k******a i związków opartych na kłamstwie.To co pisesz jest faktycznie jakieś chore może idz do sexoholika..albo zbadaj sie wariografem.Opisujesz swoje życie w taki sposób jakbyś nic o swoim życiy nie wiedziała..jakbyś w ogóle siebie nie znała.Do tego ten alkohol.Tfu .kobieto jak możesz robić z siebie szmatę ?alkoholicy to szmaty!

Gość gość sisi
18.25.a jaka byłaś kiedyś?jak ty widać nawet sama siebie nie znasz!