Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi strasznie smutno.

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich na forum,otóż mam żal do swojej mamy i to jest mój problem ,mam dwoje dzieci jedno chodzi do 1 klasy i ma aspergera ,jest nieznośne ,nerwowe i czasem ma momenty że krzyczy i wyzywa,drugie ma 3latka jest zdrowe ,mama nie pomaga mi praktycznie wcale,siedzi w domu i teraz nic nie robi ,ale nawet z nimi raz na miesiąc z domu nie wyjdzie,jestem wykończona,gdy byłam z młodszym w szpitalu na zapalenie płuc to nawet go nie odwiedziła a miał 4 miesiące,czasem nie mam już siły....

Gość gość
o co masz żal do matki ?? ona nie musi ci pomagać !! twoje dzieci to twoje obowiązki

Gość gość
pewnie ze nie MUSI ,ja gdy ona będzie stara też jej pomagać nie muszę.

Gość gość
Wiesz, są dobre babcie i niespecjalnie dobre babcie moja też do dobrych się nie zaliczła niestety.

Gość gość
To spiep..szaj z forum ona nie jest od pomagania dla ciebie ani ty dla niej chcialas dzieci to teraz sama chowaj

Gość gość
pewnie ze nie MUSI ,ja gdy ona będzie stara też jej pomagać nie muszę. xxxxxxxxxxxxxxxxx żal mi tej matki co wychowała sobie roszczeniową kanalię !!!

Gość gość
sam spieprzaj .

Gość gość
Nie gryz reki ktora cie kasa tu twoja matka dziffko! Ze az takie zeczy na forum o mnie piszesz to sie zawiodlam teraz to ci nawet lizaka dla dzieci nie kupie! I nie pokazuj mi sie na oczy

Gość gość
Jej matka nie zyje przeciez lol co ona pisze a tesciowa jest za grancia o.m.g .. Jakies rozdwojenie jazni,.?

Gość gość
gdy byłam jeszcze panna to pracowałam ,moja matka ledwo wiązała koniec z koncem ale pracy sobie znajśc nie chciała,gdy dostawałam wypłate to połowe jej zawsze dałam,pomagałam jej jak mogłam,a ona mi teraz nie,i jeszcze ktoś z forum potrafi mi napisać spieprzaj,mój mą ma do mnie wieczne żale ze do pracy nie ide ,bo mi mamusia siedziec powinna z dziecmi.

Gość gość
Do autorki, większość babć jest naprawdę dobra i rzadko się zdarza babcia która nie pomaga córce w wychowaniu dziecka które wymaga wiekszej troski można tobie tylko współczuć i życzyć dużo wytrwałości.

Gość gość
Zabij ja i wtedy maz ci nie bedzie wytykal, a tak swoja droga a twoja matka?bo nie wiem o ktorej piszesz czy o tesciowej czy o matce swojej rodzonej

Gość gość
o swojej mamie.

Gość gość
to po co se wziełaś głupiego męża co tylko dzieci robić potrafi !!narobił dzieci to niech utrzymuje i się nimi zajmuje !! a matke zostaw w spokoju bo Ciebie już wychowała i już nic nie musi !!

Gość gość
Tesciowa niech ci pomoze jak moze a swoja matke odeslij na bok niech zobaczy ze dajesz sobnie rade bez niej i tesciowa ci jest bardziej wazna bo ona chce abys ja prosila o pomoc nie daj sie!

Gość gość
mój ojciec też wcale nie lepszy,ten mój starszy syn ma zdiagnozowanego aspergera czasem się zdarza ze krzyczy na całe gardło i wyzywa,a mój ociec powiedział ze gdybyśmy w bloku mieszkali to co dzien policja u nas by była.

Gość gość
Zayeb ja suke a potem meza jak cie nie chce sluchac to nie maz, i weź sie za tescia

Gość gość
co za roszczeniowe patologia

Gość gość
ja nie jestem roszczeniowa,ja czasem mam dość.

Gość gość
Bardzo ci współczuje, a jestem już babcią. Czasem potrzeba chociaż chwili dla siebie, zeby nie zwariować. Bądz dzielna i wytrzymaj to, mama się zjawi, gdy będzie w potrzebie.