Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u 23 letniej dziewczyny takie włosy są zbyt dlugie?

Polecane posty

Gość gość

takie za łopatki, do połowy pleców? Sa geste i zadbane, ale zastanawiam sie czy nie zbyt dlugie? wiele osob mi mowi, ze sa ładne, ale kusi mnie żeby ściąc tak za ramiona tylko nie wiem czy nie bede załowała :P

Gość gość
a co ma wiek do tego? Jak ci się podobają to zostaw, jak chcesz to przytnij - rok i odrosną. To tylko włosy

Gość gość
ale to dobrze wg was wyglada jak dziewczyna ma takie dlugie wlosy? Niby mojemu facetowi sie podobaja,ale sama nie wiem...czasem mnie wkurzaja

Gość gość
jak są ładne to wygląda ładnie :)

Jak byłam w Twoim wieku, to miałam włosy 5 cm za pośladki i ni uważałam, że są za długie. Chcesz to obetnij - włosy to nie ręka, odrosną. BTW, dla mnie włosy do połowy pleców to średnia długość. Długie, to od pasa i dłuższe.

Gość gość
no wlasnie kazdy mi mowi zebym nie ścianała bo ładne i koleżanki i facet tez... Ale czasem mam ochote je obciac.. Albo zrobie kompromis i skroce je tak trcohe przed lopatki :P Bo do ramion jakos boje sie je scinac nie wiem czemu niby odrosna, ale na to trzeba czekac wiadomo

Gość gość
Haze - o rany to miałaś nawet bardzo długie... Mnie żeby były do pasa to jeszcze sporo brakuje, są za łopatki dluzszych napewno nie chce...Niby to tylko wlosy, ale mam dylemat bo nie chce żałować :P

Gość gość
Masz problem:o zetnij i już, jak ci się nie spodoba zapuścisz. A jak są ładne i niezniszczone proponuje sprzedać:P całkiem ładna kaska

Gość gość
W sumie macie racje, to nie reka w koncu, wiec ścinam, ale nie tak całkiem tylko bede je miała przed łopatki i i tak beda dlugie, facet mi tego nie daruje, ale mnie one wkurzaja juz , musze je suszyć 15 minut, plączą sie szczegolnie teraz w zimie o szaliki i wszystko, targaja itd, no i znudzily mi sie takie dlugie wlosy :P A zreszta co sie bede facetem przejmować to sa w koncu moje wlosy nie jego