Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corka znajomych ciagle rozbiera sie do naga

Polecane posty

Gość gość

spotkalyscie sie z czyms takim zeby dziecko rozbieralo sie do naga zaraz po przyjsciu z przedszkola i tak biegoa caly dzien , wiem bo czesto u nich bywam i ta mala tak przy mnie bez krepacji i sie bawi z gola cipka ze swoim bratem no kiedy bym tam nie byla to ta na golasa biega dzisiaj to samo przyszla z przedszkola z ojcem i bratem przywitala sie ze mna i bach juz nago popyla

Gość gość
no kurcze , chyba nie myslisz ze pije kawke z jej naga mama czy ojcem, w mojej obecnosci dorosli sa ubrani

Gość gość
Dzieci przeżywają fascynację różnymi rzeczami, swoim ciałem tez, minie jej.

Gość gość
Zapytaj rodziców dlaczego się rozbiera

Gość gość
ty sie lepiej jej rodziców spytaj dlaczego pozwalają jej biegać nago

Gość gość
Zakładam że rodzice pozwalają na zasadzie "olejemy to jej przejdzie". Ja swojemu zabraniam biegać zupełnie nago, po pierwsze ze względów higienicznych, po drugie a nuż zasłonek nie zaciągnę i sąsiedzi w okna zerkną, ale też miewał fazy na rozbieranie się więc biegał w majtkach. Widział że wrażenia na mnie to nie robi, zmarzł to się ubierał. Zresztą, skoro mu tak przyjemnie...

Gość gość
Ja bym nie pozwoliła na coś takiego. Po pierwsze to już nie niemowlę a dziecko co najmniej 3 letnie skoro chodzi już do przedszkola a po drugie to chyba niezbyt higieniczne siedzieć gołym tyłkiem na Podłodze. Dziwię się, że nie zapytałaś o to koleżanki skoro to nie pierwszy raz, w końcu to nie obca osoba skoro u niej bywasz.