Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1o

Sprzeczne sygnały

Polecane posty

Gość gość1o

Taka oto historia. On i Ona. Ona bardzo często zerka, przygląda się, utrzymuje spojrzenie. On to widzi i też zaczyna wymowną rozmowę oczyma. Poźniej przychodzą odważniejsze sygnały. Niewinny dotyk, przypadkowe muśnięcia które przeradzają się w celowy i zamierzany dotyk. Obopulna zgoda na tę grę. Jest miło. Do czasu. Kiedy On przejmuje inicjatywę i być może przekracza w pewnym stopniu granicę tej gry..Ona się wycofuje. Teraz zarówno Ona jak i On traktują się z dystansem, jednak cały czas jest coś w tych spojrzeniach. Jest jakiś magnetyzm, potrzeba bliskości, tęsknota, strach... Jak to wszystko poskładać w całość.

Gość gość
no i co - typowe :) Rozumiem, że to Ty jesteś ON :) trzeba czasu na to .... może ona nie może (jest np. zajęta) lub wokół Ciebie kręcą się jakieś Panny ... na pewno ma jakiś powód ... a czasem to nawet bez powodu - kobiety tak mają,chciałyby niby, ale jak co doczego, to problem. Na takie niezdecydowane to jedne sposób - po cygańsku, porwij i nie pytaj o zdanie. Będzie szczęśliwa i wdzięczna ...

Gość gość
boższ odważniejsze sygnały to niewinny dotyk, przypadkowe muśnięcie? haha, gdzies ty się uchował/a ,na zachrystii?:O miast rozwazac rusz d**e i zapytaj wprost/schowaj topór/zrzóc wór cegieł/rusz do akcji/miej za sobą. Dobrze radzę, tracisz czas.

Gość gość
Sytuacja dość skomplikowana. Zarówno On jak i Ona oboje zajęci. W tej relacji nic nie jest oczywiste. To chyba taki przelotny flirt który nie wnosi nic poza odrobiną miłych doznan.

Gość gość
czyli chcesz się z nim bzykać, minie, zajmij się swoją połówką, bo wyjdziesz na dzifkę, a to niefajna łatka

Gość gość
Nie napalaj się na nic, to gra...z nudów, może potrzeby dowartosciowania czy po prostu taka zabawa... wiem,zaraz bedzie jaka zabawa...jak mozna bawic sie uczuciami...a no mozna. Wystarczy zostac zranionym, trafic na podatny grunt I wykorzystać sytuację... może i podłe ale tez pomaga w jakiś sposób pozbierać się po poprzednim zranieniu. Ja tak właśnie zrobiłam...nie czułam nic do tego faceta. Potraktowałam go przedmiotowo . On z płaczem mi wyznał miłość :D Nie wzruszyło mnie to, desperatom mówię NIE

Gość gość
zebys ty nie okazala sie desperatka nastepnym razem;)nosil wilk razy kilka poniesli i wilka;)

Gość gość
A ja doświadczyłam czegoś takiego i chcę z nim i tylko z nim spędzić resztę swojego życia.

Gość gość
dlaczego tez sie zakochalas?

Gość gość
Bo jest zupełnym przeciwieństwem mojego męża.Dobry..czuły,opiekuńczy,spokojny,zadbany,ma pasje,mądry,pracowity...no i ten błysk w oku i ten głos.Od początku czułam jakbym już skądś go znała.Wyrozumiały dla dzieci..to mnie ujęło najbardziej.

Gość bez zasad i co z tego
to ci go odbije,tez chce takiego

Gość Aaaoo
Do gość1o Ja też tak zachowuje się , bo czuję chemię ..........

Gość gość
podbijam

Gość gość
Piękna historia.;-)w górach to by mogło być...

Gość gość
Ja też wysyłam sprzeczne sygnały, choć On jest baaardzo w moim typie.

Gość gość
sprzeczne sygnały bo boje się że fałszywe plotki zniszczą nam zycie.czuję do niego sympatię a nie lubieżne żądze

Gość gość
Juz nie świruj :D Już facet po zbliżeniu wyznał Ci miłość heheh, ciekawe który tak robi :D Chyba pryszczaty i zapasiony z garbem i kulawa noga :D

Gość gość
Najśmieszniejsze jednak jest to, że wczesniej sama bylas dla kogoś takim wlasnie desperatem :D:D To troche tak jakby sama siebie upokorzyla :D:D i powiedziała: sobie mowie NIE :D:D I bardzo dobrze, ze cie ktos zranil, jednak mial racje :D

Gość gość
Między nami nić nie było prócz ukradkowych spojrzeń.... Zadnych rozmów i dotykania sie!

Gość gość
Jak słodko

Gość gość
Telenowela. Typowe.

Gość gość
A właściwie to jakie są granice tej gry ? Aż jestem ciekawa.

Gość gość
Granice - to zależy od Ciebie!

Gość gość
A w jakich okolicznosciach sie znacie? O ile sie znacie czy to mieznajoma?

Gość gość
To nieznajomy

Gość gość
To zrob pierwszy krok. Zagadaj do niego

Gość gość
Ciągle nie mogę zebrać się na odwagę! A kiedy już zbiorę sie na odwagę - jego nie ma.!

Gość gość
Nie widziałam go od 30.12.2015. Unika mnie?

Gość gość
I dalej nic!