Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPrzezyjToSam

Saldo konta po wyplacie.

Polecane posty

Gość gośćPrzezyjToSam

1950zl Wydatki wazne(czynsz,prad,media,paliwo)-okolo 1000zl saldo konta 950zl Wydatki mniej wazne(jedzenie,picie,chemia gospodarcza)-950zl saldo konta-0zl Wydatki na dziecko(szkola,ubranka,jakas zlotowka na lizaka by sie cieszylo) saldo konta-0zl! Wydatki doroslych(ubranie,buty,moze piwo,ida swieta to moze z karpia,jakas czekolada,ciasto itp) saldo konta-0zl Jak ja kocham tych co z ludzi niewolnikow zrobili.Dla porownania: Obiad u Sowy(osmiorniczki,winko) koszt-1500zl. Czy wkoncu narod otworzy oczy! Mozna mniej zarabiac ale godnie by godnie zyc! Wydatki

Gość gośćPrzezyjToSam
Polska to kraj parobkow. Sorry Polacy ale jestescie parobkami. Jeden wywyzsza sie od drugiego,uczestniczy w jakims cyrku,wyscigu szczurow,chwali sie przed sasiadem nowym autem,zegarkiem czy domem,ale jedno Was/Nas laczy. Jestesmy parobkami. Znaczy ja przynajmniej swiadomym parobkiem,bo wiem jak w hooja nas robia a Wy parobkami nieswiadomymi czyli Was w hooja robia a Wy myslicie,ze "Boga"za nogi zlapaliscie. Jest czesc ludzi swiadomych ale oni nie zasilaja szeregow lewej strony,centrum. Jakie to jest dziwne,te rozgrywki polityczne. Ktos powie a mnie to nie interesuje ale wlasnie zyje w wielkim bledzie,moze nawet niebrac udzialu w wyborach ale jest pewna czescia tego systemu,tej gry,ale taki przypadek to dopiero upadek nieswiadomosci zyciowej. Nieraz brzydze sie Polakami choc w gruncie rzeczy ich "kocham"bo sa moimi"bracmi"szkoda tylko,ze tak jestesmy poroznieni.