Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz mlodsze dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość

Robią się na "dorośle". 13-14 latki w makijażu i wyzywająco ubrane to juz norma. Zastanawiam się dlaczego rodzice pozwalają córkom robic z siebie lafiryndy.

Gość gość
Chyba w twoim środowisku. Moja 15latka się nie maluje ani w żaden inny sposób nie postarza.

Gość gość
To dobrze ze nie. Ale to wyjątek. Widzę mnóstwo dziewczyn które maja 14 lat a wyglądają na 20

Gość gość
Ja jak miałam tak 14-16 lat też miałam straszną fazę na obcasy, makijaż :P a mama to rozumiala i sie zgadzala wiedziala, ze mi minie i tak zreszta robi chyba wiekszosc rodzicow takich nastolatek. Nie ma sie nad czym tutaj zastanawiac, kwestia kulturowa i taki dziwny pośredni etap w życiu między byciem dzieckiem, a kobietką :P

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żeby moja 14-letnia córka nosiła makijaż i obcasy.

ja malowałam tylko rzęsy i to tuszem zużytym mojej siostry a i to miałam już skończone 15 lat, kredkę użyłam pierwszy raz jak miałam 16,o5 na wieczorek pozegnalny w 3 gim. ale znam i 12 latki wymazane...

Gość gość
No właśnie o tym mowie. Dwunastolatki wymalowane jak dorośle kobiety. To nie normalne dla mnie. Nie mowie o lekkim makijażu u 15-16 latek. Tylko o takich które wyglądają jak stare malutkie a powinny być naturalne i wyglądać jak dziewczynki.