Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamusiaMai

dziecko a odejscie meza

Polecane posty

Witam, już nie wiem co mam robic, wiec zwracam sie z prośba do Was. a mianowicie... Jestem rok po ślubie z moim mężem, mamy wspaniałą córeczke. Tydzień temu odszedł od Nas powodem podobno były kłótnie.. Ale jak w każdym małżeństwie dwoje ludzi sie klóci... Mąż był dobrym ojcem i partnerem.. Do czasu gdy w Jego życiu nie zagrali ważniejszej roli koledzy i koleżanki... Myśle że to Oni powiedzieli Mu żeby dał sobie spokój. Jesteśmy młodzi, ja mam 20 lat On 21. Decyzja o dziecku i ślubie była podjęta i przemyślana. Oboje chcielismy tego. Kocham Go, nie umiem mu przetłumaczyć żeby do mnie wrócił. Do córki. Wielkim problemem są też narkotyki.. To wszystko wina Jego kolegów, niestety z takim towarzystwie sie zadawał. Chciałabym, aby wybrał to co ważniejsze .. Rodzina czy ćpanie? Nie chce też aby moje dziecko wychowywało sie bez ojca. Nie mam już sił, nie wiem czy sie poddać o walke o Niego czy poczekać aż zrozumie, chociaż też nie wiadomo ile... Nie chce Go tracić ale tez nie chce aby moje dziecko miało ojca ćpuna... ;C . Doradźcie mi Drogie Panie, bo ja sie wykańczam powoli..

Gość gość
Nie chcesz "by dziecko miało ojca ćpuna"? Na pewno? Przecież ty zrobiłabyś wszystko, żeby wrócił. On nie przestanie zażywać narkotyków tylko dlatego, że ty tego chcesz i że macie dziecko. Te argumenty jak widzisz do niego nie trafiają. Tu potrzeba jego całkowitego upadku. Teraz jest dobrze w miarę, ale on wymaga leczenia. Napisz od kiedy bierze te narkotyki. Pewnie od dawna. Po co był ten ślub, rodzenie dziecka?

Gość gość
Po co w tak młodym wieku ślub i dziecko? Całe życie przed Tobą i juz tak skomplikowane. Brał przed ślubem?

Gość gość
up

Gość gość
zrobiła sobie dziecko z ćpunem i nie chce żeby dziecko miało ojca ćpuna to tak jak zrobić sobie dziecko z murzynem i nie chcieć żeby dziecko miało czarnego ojca!

Gość gość
gość dziś zrobiła sobie dziecko z ćpunem i nie chce żeby dziecko miało ojca ćpuna to tak jak zrobić sobie dziecko z murzynem i nie chcieć żeby dziecko miało czarnego ojca! x Dokładnie to chciałem napisać. Z ust mi to wyjęłaś/wyjąłeś.

Gość gość
gość dziś zrobiła sobie dziecko z ćpunem i nie chce żeby dziecko miało ojca ćpuna to tak jak zrobić sobie dziecko z murzynem i nie chcieć żeby dziecko miało czarnego ojca! x Czarny ojciec jest czarny od urodzenia ale ćpunem można zostać w rożnym wieku. Skąd wiecie czy jej mąż ćpał przed spłodzeniem dziecka ?

Gość gość
Wielkim problemem są też narkotyki.. To wszystko wina Jego kolegów, niestety z takim towarzystwie sie zadawał. xxx biedny misio jak zwykle niewinny!

Gość gość
Decyzja o dziecku i ślubie była podjęta i przemyślana. Oboje chcielismy tego. xxx ależ oczywiście! dwudziestoletni ćpający gnojek nie marzy o niczym innym niż żona i dzieci!

Gość gość
Kobieto. Ogarnij sie. Jak facetowi zalezy na tobi i dziecku to sam rzuci narkotyki i zlych kolegow. Ty nie wiesz ze nacpany czlowiek potrafi nawet zabic? Dla swojego dziecka wez go zostaw. Zacznij zyc. Naucz dziecko zycia BEZ KONTAKTOW Z NARKOTYKAMI. Teraz nie liczysz sie ty i co ty czujesz. Najwazniejsze jest dziecko. A o niego nawet sie nie staraj. On woli kolegow i kolezanki. Jestes mloda Spotkasz kogos kto bedzie chcial byc z toba i dzieckiem. A od niego sie calkowicie odetnij Wiem ze to brzmi dla ciebie jak cos niewykonalnego ale uwierz matka dla swojego dziecka potrafi gory przenosic. Trzymaj sie od faceta z daleka

Gość gość
Wielkim problemem są też narkotyki.. To wszystko wina Jego kolegów, niestety z takim towarzystwie sie zadawał. XXX Wina kolegów? Wy nie macie swoich rozumów, myślenie takie ciężkie, nie? Co powiedzą kumple, to trza robić, bo on pewne upośledzony jest i sam decyzji podjąć nie może, więc trzeba ćpać.

Gość gość
Trzymaj sie od niego z daleka. Osoba wyzej ma racje Jak sie nacpa to ci nawet dziecko moze zabic. I wtedy tez powiesz ze to wina jego kolegow?

Wiem, jestem glupia bo Go kocham. Nie, nie cpal przed slubem i przed urodzeniem dziecka odpowiadajac na komentarze, ja chcialam walczyc za rodzine, obieczal ze sie zmieni, jak na razie idzie mu dobrze, pokazuje ze zalezy mu na rodzinie . ;) tak wiec hejterom dziekuje ;)

Gość gość
no to skoro taki cudowny to po co założyłaś temat i się żalisz że ćpa???