Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się taka samotna na tym świecie

Polecane posty

Gość gość
A właśnie, że się odezwałam i odwal się koleś, bo to raczej ty wyglądasz na takiego, który tutaj siedzi całymi dniami. Ja jakoś nie kojarzę poszczególnych autorów... Co się tyczy wycieczki czemu nie, ale wolę jechać gdzieś w góry.

w dorosłym życiu przychodzi taki czas, że faktycznie każdy ma tzw. swoje życie. pracę, nierzadko rodzinę, sporo obowiązków. i tu dają radę przetrwać tylko takie najsilniejsze relacje i przyjaźnie. a i z takimi przyjaciółmi człowiek się rzadko widuje. albo też można zawrzeć nowe. tylko tu najczęściej trzeba wyjść z inicjatywą, co wiadomo, nie jest aż takie proste. myślałaś może o jakimś wolontariacie? tam często udzielają się młodzi ludzie. niekoniecznie musi to być wolontariat pomocowy, może być też np. na uczelni czy w jakiejś organizacji kulturalnej.

Gość gość
Z tym wolontariatem pomyślę. Kiedyś byłam wolo na festiwalu filmowym i dobrze to wspominam.

Gość September09
Pisałaś, że jesteś z śląska, a koło jakiego 'większego' miasta mieszkasz? :)

no widzisz, zawsze jakaś droga do poznania nowych ludzi :) a tam może znajdą się znajomi do wyjścia na kawę czy wypadu na miasto.

Gość gość
A jaki masz zawóg?

Gość gość
W pobliżu Mikołowa.

Gość gość
Jestem z wykształcenia polonistyką, ale nie pracuję w zawodzie ;)

Gość gość
Kolejna egzaltowana po śmiesznych studiach...

Gość gość
Kolejny frustrat szukający zaczepki... Weź no chłopie i zajmij się sobą, co?

Gość gość
Skąd wiesz, że kolejny? Może to ten sam?

Gość September09
O widzisz! To ja mieszkam jakieś 30 kilometrów od Mikołowa :)

Gość gość
ja skończyłam filologię polską i 2 podyplomówki, dzisiaj mam własną firmę w zawodzie i zarabiam 8.000-10.000 na rękę, więc odpiernicz się koleś od studiów.

Gość gość
a do ciebie autorko... przestań myśleć, co lubią ludzie i jakie osoby preferują, nie naciągaj się dla innych bo nie warto. pzrede wszystkim bądź sobą i czerp radość z bycia właśnie sobą, bo jesteś idealna i jedyna taka, taka jaka masz być. bądź szczera ze sobą i zaufaj sobie, nie wyszukuj w sobie wad i nie baw się w drama gueen. zacznij szukac tego, co cię uszczęsliwia w życiu, idź tam, gdzie czujesz spokój lub radość i nie szukaj towarzystwa na siłę. ja nigdy nie czuję się samotna bo zawsze mam przy sobie, 24 h na dobę najwierniejszego przyjaciela, opokę i jedyne wsparcie, czyli samą siebie.

Gość gość
a ja ci powiem,zebys skupila sie na szukaniu faceta, bo znajomi raz sa a raz ich nie ma. facet tez nie jest gwarantem niczego,ale lepiej miec niego niz powierzchowne znajomosci.