Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipkowy

Czy może mi ktoś wyjaśnić...Kobiety

Polecane posty

Gość lipkowy

Jak to jest, że to coś, co nazywamy potocznie "kobietami" jest gatunkiem specjalnej troski, wiecznie tylko wymagają, żądają, od siebie oczywiście nic nie potrafią dać, a są wybredne, że ja p*****le. U faceta wystarczy tylko mała skaza i już jest skreślany. Natomiast one same mają pełno wad, może niektóre ciała ładne, ale charaktery i podejście do życia obrzydliwe i wstrętne. Są chamskie, pyskate, puszczalskie, niewierne, głupie, nierozgarnięte, nieporadne, nudne, tępe, puste, płytkie, bezmyślne, prymitywne, roszczeniowe, kierują się wyłącznie pierwotnymi instynktami (oczywiście okłamują całe otoczenie, że chodzi o tzw. "miłość", "uczucia" a w rzeczywistości są do bólu wyrachowane i lecą na chamów i buraków). Natomiast ty drogi chłopaku wystarczy, że jesteś trochę nieśmiały to w oczach tych suk jesteś śmieciem niewartym nawet splunięcia. Trochę za niski-śmieć, za biedny-śmieć, porządny z zasadami-śmieć, nie masz samochodu-śmieć, nie jesteś bajerantem, plejbojem, cwaniaczkiem-śmieć. Jesteś zwykły, normalny, nie kręci cię pseudo pozerka-śmieć. Zwykły chłopak podchodzi do takiej z szacunkiem, jak do normalnego człowieka i jest spławiany a największe branie mają byle ćpunki, obszczymurki, pajace i lovelasiki. Aha i prosze nie pitolić, że "najwyraźniej tylko z takimi się zadajesz", "są normalne dziewczyny", bo nie zadaję się z patologią a wszędzie widze to samo. Coraz częściej to samo też słysze od innych więc jest to prawda. Babom w tych czasach w d****h się poprzewracało bo maja po prostu za dobrze teraz.

Gość gość
Masakra te twoje wypociny bo faceci są tacy sami, czego nie lecą na brzydkie z fajnym charakterem tylko lgną to ładniejszych z paskudnym charakterem..każdy jest inny człowieku

Gość gość
Nie przejmuj sie chlopie jak sie dorobisz mieszkania, będziesz mial dobrą pracę to suki same będą wskakiwać do twojego łóżka.

Gość gość
He he rozśmieszyło mnie. :D

Gość gość
jeśli gustujesz w "sukach", to pewnie masz rację

Gość gość
Z doświadczenia wiem ze brzydkie sa gorsze od ladnych. Ona myśli ze jak sie niom ladny chlopak zainteresowal to znaczy ze ma mala opinie o sobie i lepszej niż ona nie znajdzie. I będzie go traktować jak szmate za to, no bo on lepszej nie znajdzie !!!!

Gość gość
a powiedz najpierw jakiej oczekujesz kobiety?

Gość gość
Czegoś takiego jak brzydka dziewczyna nie ma poza naprawdę wyjątkowymi wypadkami, są tylko dziewczyny, które potrafią o siebie zadbać ubrać się sexi i umalować , i te które ubierają się i zachowują jak zakonnice, którym ktoś wyznaczył jakąś pokutę.

Gość gość
Sam mówisz, że są obrzydliwe i wstrętne, więc mają tylko jedną wadę i już je skreślasz.

Gość gość
Niestety prawda ze kazdy zwraca mniej lub bardziej uwage na wyglad, ale gdy sie kogos pozna lepiej wyglad przestaje miec znaczenie. Ale jest lek na brak wyglondu, tak tak, najlepszy jaki zna ludzkosc, zastanawiasz sie co to takiego??? Rozejzyj sie, widzisz??? zgadza sie - PIENIADZE

Gość gość 11
Autorze popełniają jeden błąd z którego wynikają inne. KTO Ci powiedział że dp kobiety trzeba podchodzić z szacunkiem? KTO? Potraktuj je trochę z góry i będą twoje.;)

Gość przestań ględzić
kolejny nieudacznik nieumiejący zdobyć kobiety i dlatego wszystkie obraża wrzucając do jednego worka,nie jestem ani roszczeniowa ani leniwa nie znoszę tez chamów prostaków czy *****czy więc wypraszam sobie

Gość gośćtakaprawda
jakoś dziwnie sie składa źe znam wiecej kobiet skrzywdzonych przdz facetów niż na odwrót

Gość lipkowy
Masz 100% rację. Dlatego dałem sobie spokój z kobietami, mam 28 lat i pogodziłem się z tym że pewnie zostanę już sam. Rozwijam mój mały komputerowy biznes w tym roku kupiłem dom, który kończę remontować, mam 4 koty i 2 psy i baby juz nie szukam. Jak jest mi przeznaczone żebym spotkał wartościową kobietę to kiedy ją spotkam to ją spotkam. Ale zdobywal to ja już żadnych kobiet nie będę, nie sa tego warte. Po prostu dzisiejsze kobiety nie sa tego warte.

Gość gość
ja tez sobie dalam spokoj z facetami bo zamiast słowa "kobiety" mozna wstawić słowo "mężczyzni" i po prostu liczy sie dla mnie wylacznie kase.

Gość gość
po co miec faceta i do czego jak mozna miec kase...dla siebie?

Gość gość
Hej lipkowy! ta pod toba uslyszala ze ty masz swoj dom i juz sainteresowana w tobie! kobieta to jest kobieta, co za cholery!

Gość gość
Fakt, dzisiejsze dziewczyny są beznadziejne.

Gość gość
Zamiast "dziewczyny" można wstawić "faceci" i też bedzie pasować. A mówię to dlatego, że nie wiem co do mnie mają, bo zarabiam na siebie, dbam, nie jestem niemiła, dobrze sie ubieram i dobrze wygladam, uprawiam sport i znam 5 jezyków, a oni zawsze coś do mnie mają, zawsze chca ode mnie czegoś, zawsze cos im nie pasuje.

Gość gość
hahahahahaha Adam to samo powiedział jak na szpicu z raju wyjechał.......kobieta, co za cholera!!!

Gość gość
I dokanczajac, nie wiem co do mnie maja, ale mysle, ze chyba to, że czuja sie gorsi...bo oni znaja pol jezyka, bo oni zle zarabiaja, bo oni gorzej wygladaja, wiec to wszystko moja wina !

Gość gość
Mimo to uważam, ze nie można brać wszystkich pod jedną kreskę. To jak zachowuja sie kobiety czy mezczyzni zalezy tez od nas samych..Jesli my na nich wpływamy, że są roszczeniowi - znaczy, że czegos nie robimy, jesli sa leniwi - znaczy, ze robimy za nich zbyt wiele, jesli mowia o uczuciach, a robia cos innego tzn ze to nie te drzwi i nie ma sensu.

Gość gość
Po prostu najprosztszy sposob by wyjscv z tego impasu to jest unikac takich osob, nie oceniac ich, nie nakrecac sie i nie generalizowac, że juz wszystkie zawsze sa takie same. Nie wszystkie i nie zawsze. To jest kwestia nastawienia, jak nastawiasz sie źle to druga osoba to wyczuwa i tez tak reaguje. Jezeli nastawiasz sie pozytywnie druga osoba tez jest bardziej pozytywna, z czasem wychdodza wady i nie nalezy skreslac kogos za jedna wade, lecz jesli wady sa zbyt ciezkostrawne to zwiazek moze nie byc na cale zycie i warto przemyslec czy jest sens w niego brnac. Po prostu przejdz nad tym do porządku dziennego jesli spotkasz kolejna niepasujaca osobe...Niektorzy szukaja dlużej, inni krócej, ale zapewne gdzies jest ktoś wlasciwy i nie warto rezygniwac calkowicie ze szczescia. Warto otworzyc sie na nie, lecz nie nakrecac sie niepotrzebnie.

Gość gość
Zamiast "dziewczyny" można wstawić "faceci" i też bedzie pasować. A mówię to dlatego, że nie wiem co do mnie mają, bo zarabiam na siebie, dbam, nie jestem niemiła, dobrze sie ubieram i dobrze wygladam, uprawiam sport i znam 5 jezyków, a oni zawsze coś do mnie mają, zawsze chca ode mnie czegoś, zawsze cos im nie pasuje. xxxxxxx tutaj to pudło zupełne? kobiety i mężczyźni NIGDY nie mogą się zamieniać, dlaczego? bo kobiety z całym szacunkiem to emocjonalne istoty, faceci to racjonalne jak wiadomo (stąd próba szukania odpowiedzi w tym wątku) PROBLEM w tym że kobiety mają zdecydowaną przewagę, nawet ewolucyjną nad facetami, w tym potrafią i liczy się dla nich np. opieka i uczucia do dzieci, potomstwa itd.. mają zatem inny zestaw postrzegania świata i osób, potrafią wyczuwać emocje, energię od ludzi, dostosowywać się do tego, manipulować i robić te swoje sztuczki. Jednocześnie chcą (mając wspomnianą wyżej przewagę "ewolucyjną") ciągle coś zmieniać, do czegoś dążyć, same nie wiedzą często gdzie, co jest odwrotne niż u facetów. I być może dlatego tak jest, bo one W SKROCIE potrafią płynąc na czymś co faceci nigdy nie zobaczą i tyle.. niektórym jak widać zostają tylko psy i koty, może oni to zrozumieją;-)

Gość gość
Ja bym to lipkowemu pszetlumaczyl to co napisalas z babskiego na chlopski ale po co? on juz ma 4 suki i 2 kocice i miejsca na babke w życiu nie ma.

Gość gość
lipkowy to jest typowy nieudacznik męski jak będzie miał pieniądze to bedzie miał ładną dziewczynę, bo bez pieniędzy to on jest tylko tym co w lustrze widzi, ale nie widzi siebie jak go kobiety widzą.

Gość lipkowy
No dobra, babe za włosy i do groty, ale co jak baba będzie jendza i potem mnie maczugom w łeb i z groty jak Adama z raju!

Gość gość
Znajdź sobie chłopaka