Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa nie przyjedzie na święta bo jej nie zaprosiliśmy w sposób uroczysty...

Polecane posty

Gość gość

wigilia była raz u moich rodziców, raz u tesciowej i od czasu do czasu u nas. W tym roku będzie u nas i tesciowa z fochem oświadczyła mojemu mężowi ze nikt jej nie zaprosił :O no mąż jej powiedział ze w tym roku u nas i czego się więcej spodziewała? jak w zeszłym roku była u niej to po prostu zadzwoniła i powiedziała co mam przynieść. jak nie raz wypadają imieniny męża to mimo że on mówi ze nie obchodzi i nic nie robi to ona i tak wpada życzenia złożyć. podobnie na sylwestra. w zeszlym roku robiliśmy prywatke dla znajomych a o 22 zapukala tesciowa zyczenia zlozyc. i jakoś nie czekała na zaproszenie... nikt jej złego słowa nie powiedział. jak wpadła na andrzejki z życzeniami dla męża też nie grymasilismy a teraz nagle zaproszenia potrzebuje :(

Gość gość
p****ało ją w dynie

Gość gość
czy u Was jest zwyczaj szczególnego zapraszanie? bo rozumiem jakby u nas co roku sie zapraszalo a w tym wyjątkowo nie. ale teraz jest dokładnie tak samo jak co roku...

Gość gość
Moja tesciowa jest lepsza bo jak sie dowiedziala ze w tym roku moja mama jest u nas na wigilie to zaprosila nas na wigilie do siebie i tu uwaga....... zaprosila nas na wigilie 20 grudnia / moja mama przylatuje do nas 21

Gość gość
no to chyba dobrze? dzięki temu nic nie koliduje, U niej 20 od 21 twoja mama.

Gość gość
Tylko wiesz tesciowa jak nie bylo na wigilii mojej mamy to gnala do nas na wigilie , nie zrobila swojej wigilli 23 bo sie bala ze bedzie musiala moja mame tez zaprosic wiec od razu jak sie dowiedziala ze moja mama przylatuje 21 to wigilie sobie wymyslila 20

Gość gość
bobabubuuuabu