Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starające się o drugie dziecko po 37rż., czy są tu takie kobiety? Udało się wam?

Polecane posty

Gość gość
15:19 wielkie brawa! bardzo mądry wpis! gówniara tyle wyniosła z domu, że teraz się sadzi się do innych matek, ot takie wychowanie jej przekazani, że tylko współczuć.

Gość gość
A teraz mozemy smarkule shajtowac.Czasem tez ze mnie prymityw wychodzi,haha.Zartuje oczywiscie.Dla autorki powodzenia i dla wszystkich mlodych i mlodszych i najmlodszych mam pozdrowienia(tata mowil zd stara jest duuupa po nie ma zebow)mama 36

Gość gość
Mówcie sobie co chcecie. To co z domu wyniosłam to moja prywatna sprawa. PrzynajmNiej sie nie martwię ze bede miała chore dzieci i Nie bede sobie w brodę pluć ze moje widzi mi sie chce być mama koło 40 odbije się na zdrowiu u życiu dziecka. Co wy dacie tym dzieciom? W wieku 20 lat będą słuchać waszych lametow tu mnie boli tam mi strzyka leki drogie itd

Gość gość
19:14 Może twoim rodzicom coś strzyka i boli, wszyscy inni rodzice, moi i znajomych mają niezłą krzepe. Pewnie znasz to dziunia z autopsji, że tak lamentujesz i ujadasz nad naszym losem. Nasz los, nasze dzieci, nasza krzepa i nasze szczęście, i hooj ci do tego :-)

Gość gość
Gość z 19.14...ty chyba jakas p******a jesteś!!!! Ja urodzilam mając 42 piękne zdrowe wyczekane dziecko.Rozwija sie prawidłowo ..wszedzie jej pelno a ja mam sily i chęci mimo ze mam juz teraz 44 lata.

Gość gość
19.14 To co wyniosłaś z domu to w ogóle nie jest twoja prywatna sprawa albowiem doskonale zaprezentowałaś nam to na forum panienko i to raczej ty sobie mów co chcesz i daj żyć innym. Co cię obchodzi co one dzieciom powiedzą i jakie dzieci urodzą? Normalna jesteś? Ciebie urodziła młódka, a głupia jesteś jak but więc jak widać recepty nie ma. Ja urodziłam dziecko w wieku 28 lat ale mnie mama urodziła jak miała 34 lata i wyobraź sobie nic jej nie strzykało i nie marudziła że ją coś boli gdy miałam 20 lat. Tak się dzieje tylko u ludzi zaniedbanych, styranych, którzy w młodości wpakowali się w pieluchy przez co nie mieli żadnych perspektyw, niczego się nie dorobili więc ok 50 roku życia są zajechani i wypaleni. Moi rodzice najpierw mieli tylko siebie więc dbali wyłącznie o siebie i o konto w banku. Potem gdy ja się urodziłam gosposia mogła zająć się domem, pracownicy firmą taty, a rodzice mną. Dziś mają 62 lata i w życiu nie słyszałam marudzenia od nich. Świetnie wyglądają, stać ich na zabiegi, sanatoria, wakacje, śmigają na nartach lepiej niż ja. Pamiętaj drogie dziecko, że nie każdy żyje w twoim środowisku, gdzie trzeba szybko urodzić dziecko, bo potem to już człowiek jest w agonii, niemocy i styrany robotą w fabryce azbestu na 4 zmiany.

Gość gość
Do 19.14 odpusc kretynce co rozum chyba swini zjadła.Nasze macierzynstwo jest piekne(jej mysle ze tez)Sama wiesz jak uczucie do malucha uskrzydla smarkatą moze przerasta dlatego taka pyskliwa.Wieaz my z mezem zaraz wychodzimy bo drinka biznesowego mamy i uwierz do kasieciula i lasek przyjdzie moja 70 letnia tesciowa(cudowna energiczna i piekna kobieta).Jestem szczesliwa i juz A zaznaczam ze kiedys przez kilka miesiecy chodziłam do opieki i pozyczałam na chleb.Los sie usmiechnal i dlatego zdecydowałam sie na dzidzie.

Gość gość
Moi rodzice nie marudza ale dziadkowie juz tak :)

Gość gość
Widocznie masz zjechanych przez życie dziadków dziunia, na dodatek przekazali ci takie zrypane geny.

Gość gość
Stare i głupie gęsi. Niby takie mądre, a non stop dają się wciagac w bezproduktywna rozmowę z rzekomo nic nie wiedzaca o życiu małolata. Ciekawe o czym to świadczy :)

Gość gość
21:31 O f**k! a co nas obchodzą twoi dziadkowie? :-) Pustakowi nie wytłumaczycie. Jak mówi staropolskie powiedzenie: Pluń qrwie w oczy to powie, że to deszcz pada.

Gość gość
Moja babcia urodziła mamę jak miała 20lat, moja mama urodziła mnie jak miała 23lata a ja urodziłam córkę majac 24lata. Moja babcia ma obecnie 69lat a mama 49lat-bliżej mi do mamy niz do babci pod względem zainteresowań (kino, basen, łyżwy a i nawet deska) niz do babci która jest umęczona życiem i nie wmawiajcie mi ze styrana fabryka azbestu a ogolnie juz swoje przeżyła i stała sie wiecznie zmęczona i jej prawo. Moj maz ma dziadków w takim wieku jak ja babcie i jest to samo a dziadek inżynier pracował sobie umysłowo w hucie a babcia przedszkolanka. Czasu nie oszukacie ale żyjcie sobie po swojemu przeciez nie mi oceniać.

Gość gość
Mi to przysłowie nie grozi. Co nie zmienia faktu ze to właśnie wy pokazujecie swoje ilorazy inteligencji. Wszystkie mądre, oczytane a słów krytyki nie potrafią znieść osób które uważają ze późne macierzyństwo to głupota i spełnienie swoich zachcianek nic wiecej

Gość gość
Gościu z 21.54 ale im tego nie przetłumaczysz. One myślą gasnaca macica a nie mózgiem

Gość gość
A po kiego tu wchodzicie jak temat do osób, które się starają o 2 dziecko po37rż. Nikt was o zdanie nie pyta i trzeba być zdrowo walniętym, żeby myśleć, że kobiety zmienią swoje decyzje, bo jakimś nawiedzonym kafeterianką się to nie podoba. Nie wy wychowanie nasze dzieci, więc skąd ten ścisk doopy? Moje dzieci, moja kasa, moje szczęście. A wy zwijajcie żagle na temat: jak zrobić obiad za 10zł albo czy dostanę 500zł na dziecko :-D

Gość gość
"Wszystkie mądre, oczytane a słów krytyki nie potrafią znieść osób które uważają ze późne macierzyństwo to głupota i spełnienie swoich zachcianek nic wiecej" xxx ale jeżeli się z tym nie zgadzam to dlaczego mam przyjąć te wasze "słowa krytyki"? to tylko wasze brednie, no bo kto to powiedział, stwierdził czy ogłosił? jakiś dekret na to jest czy ustawa?

Gość gość
gość dziś [21:57 a ty przestań sama sobie pochwalać swoje posty, bo żałosna jesteś. Temat cię nie dotyczy to wypad. Myślisz, że kogoś twoja patologiczna rodzina obchodzi i to kto kiedy kogo u was rodził?? Kij ci do tego kto kiedy ma dziecko.

Gość gość
Kto stwierdził czy ogłosił? Natura, zegar biologiczny kretynko. Nie bez powodu płodność spada i to znacznie, organizm ciezko znosi ciąże, czego dochodzi do nie donoszenia ciąży do końca oraz większość porodów kończy sie cc bo drogi rodne juz nie dają rady

Gość gość
Gosciu 21.57 my zapierdzielac jak najduzej ,kształcic sie jak najwiecej i bez oporow(zmiany kwalifikacji i tp).Urlopy macierzynskie i na chore dzieci to wykorzystywanie pracodacow i zwykle lenistwo.Haha kiedy mamy byc matkami?Mozg sam wlacz.Ja szanuje kazdy poglad,pierwszy raz msmusią zostałam jak ledwo _21 miałam a drugi 37.Ma cudowna dwojke i czas i kase(a byly wczesniej ciezkie chwile)Jest fajnie,niedługo w gory jedziemy i z starszym synem bede sie scigac Aha i obydwoje uczymy sie hiszpanskiego.Daj moherku cieszyc sie zyciem

Gość gość
Myślicie, że post z 22:13 jak i poprzednie pisze Jarosław K.? Tylko on ostatnio zachowuje się jak wyrocznia. Naczelna wyrocznia Pl.

Gość gość
gość dziś Kretynki to sobie w dowodzie osobistym szukaj (minimum dwie znajdziesz, gwarantuję) Skoro się do natury odwołujesz to gdyby było tak jak mówisz kobiety po ukończeniu 30 roku życia przechodziłyby menopauzę, a póki co mam 35 lat i nadal płodna, mam cykle więc chyba natura ma inne zdanie niż ty :) do nauki dziewczynko, bochyba wczesny rozród zablokował ci edukację :P hahahaha

Gość gość
Wiesz co nie badz żałosna bo doskonale wiesz ze ciążą po35 roku zycia jest ciąża wysokiego ryzyka. Każdy lekarz ci to powie nawet dermatolog.

Gość 24_latka
gość dziś Kto stwierdził czy ogłosił? Natura, xxx Co ty pier/dolisz debilko? Sama sobie przeczysz. Skoro te kobiety zachodzą w ciążę to znaczy, że natura im na to pozwala, bo jajeczkują i miesiączkują chyba, że mówisz o tym odsetku korzystających z in vitro ale teraz nie o nich mówimy.

Gość gość
Nie potrafią sobie z Tobą poradzić te wielce "ustawione, na stanowiskach i dobrze sytuowane kobiety biznesu" ktore same siebie oszukują pisząc ze nie ma na to ustawy (na wiele innych rzeczy jest a nie jest konieczne) ale natury nie oszukacie. Mam 26l i córkę 2,5 letnia-mam wypasione mieszkanie, dwa samochody, mała firmę, meza informatyka i multum checi i werwy do zycia. Nie jestem zgorzkniała tak jak wy "wściekniete macice" ktore moja wypowiedz odnośnie tego do kogo mi bliżej czy do matki czy do babki zle odebrały i zaraz ruszyły do ataku. Jak widac z patologii nie pochodzę ale nad wami to sie zastanawiam.

Gość gość
Wrociłam z drinka i kafe tak wciaga ze hej Smarkata ja tez bylam mama w twoim wieku i przed czterdziestka tez zostałam(planowane )nie umieram ,figury w zyciu takiej nie miałam,energia rozpiera.Kurcze mam nawet plany nie tylko zwiazane z firmą ale i z edukacja.Powodzenia zycze mam wszystkim

Gość gość
22:43 Adres jeszcze napisz dla złodziei idiotko :-) Co za pustak.

Gość baby pany
gość dziś ale to jest ich ciąża ich ryzyko. Jesteś kobietą przestań być taką żmiją i daj się im cieszyć macierzyństwem. O co ci właściwie chodzi? Różnie w życiu bywa jednym się układa wcześniej innym nie. Każdy buduje swoje szczęście i każdy na nie zasługuje, a ty chamsko oceniasz, wyzywasz od egoistek, kretynek. Gdyby mi się życie nie ułożyło wcześniej to też nie zrezygnowałabym z planów o dziecku i miałabym je później. Decyzja o dziecku zawsze jest egoistyczna, w każdym wieku więc co im po twoim szczekaniu. Ameryki nie odkryłaś. Każdy jednak zakłada, że ryzyko się opłaci. Jesteś strasznie wulgarna i wredna. Jak możesz powiedzieć, że "późne macierzyństwo to głupota i spełnienie swoich zachcianek nic wiecej" Znasz wszystkich ludzi? Kto ci dał prawo oceniać i orzekać? ty niby jesteś młodą kobietą? bo mam wrażenie, że jesteś zgorzkniałym, niekulturalnym, podłym zgredem.

Gość gość
Smarkata-żal Ci tyłek ściska czy jak? Nie potrafisz na poziomie dyskutować a musisz starać sie zniżyć rozmówce bo sie go boisz?

Gość gość
Oburzyłm sie na wsciekłe macice!!!Czy ja jak skoncze _40 lat to sama mam w grob sie pokwac ?Nie powinnam byc szczesliwa,smiac sie czy zyc?

Gość baby pany
gość dziś następna podła jak możecie tak wyzywać kogoś? "wścieknięta macica"? Co to w ogóle jest? Jak widać po twoim języku to jednak z patologii. Udało ci się ułożyć sobie życie w młodym wieku to się ciesz ale nie bądź taka podła dla innych kobiet, którym się to nie udało, bo to aż przykro czytać :o