Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

O jakiej godzinie najpóźniej zdarzało wam się wstać z łóżka?

Polecane posty

Ja dużo razy mialam tak, że całą noc grałam w coś , w jakąs gre która mnie wciągnela np. Assasin Creed, tak długo, że aż kładłam się spać dopiero np. o 7-8 rano to wtedy wstawałam po 15 :D

Gość gość
Raz wróciłam do domu z imprezy o 7 rano. Wstałam akurat na Teleexpress. :D Ale wtedy byłam w twoim wieku, teraz bym chyba nie dała rady tak długo balować. Chociaż może... ;)

Też zdażało mi się wracać z imprez następnego dnia rano i to nie raz, wracać z koncertów mających miejsce w innych miastach następnego dnia po koncercie po południu i nie zmrużyć oka ani na chwile przez ten cały czas i iść spać np. o 15 :P Ale to sytuacje wyjątkowe i tego nawet nie liczę :D

Bywało, że budziłam się o 20, wstawałam, jadłam i szłam dalej spać.

Gość gość
Przecież ty nigdy na żadnym koncercie nie byłaś.

Ja też czasami wstaje o 20, po kilkugodzinnej drzemce jaką zdarza mi się uciąć po powrocie z zajęć, ale to się nie liczy, ja mówie o wstaniu "rano", nawet jeśli to "rano" jest po poludniu :D

O tym mówię. Kładłam się spać o 5 rano i budziłam się o 20, jadłam i szłam spać dalej.

Gość gość
niestety jest to możliwe. Jeżeli chodzi o "zwykłe" wstawianie to niebudzona zwlekam się z wyrka między 11 i 12. Ale zdażało mi się iść spać koło 1-2 w nocy, obudzić koło 1 po południu, zjeść i wrócić spać.

Nawet po powrocie z woodstocku nigdy nie spałam tak długo, mimo iż zdażało mi się tam zaliczyć kilka praktycznie bezsennych nocy pod rząd, przeplatanych tylko krótkimi drzemkami w namiocie, i potem spałam po powrocie 10-12 h, więc nie wiem co trzeba zrobić by spac tak długo :D 15 godzin a potem jeszcze dalej? Może masz cukrzyce? :) jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :)

też potrafie spać 11-12 godzin, ale tylko wtedy gdy jestem ogólnie niewyspana, np. gdy spałam cały tydzień po 4-5 godzin i mam wreszcie weekend albo nie spałam w ogóle poprzedniej nocy. Ale nawet wtedy 15 godzin snu, potem jedzenie i spanie ponowne to coś czego nie potrafie sobię wyobrazić :P

Gość gość
nie wiem jak jest u Haze, ale ja jestem notorycznie nie wyspana...więc ciąglę śpię :D - Moor

Nie mam cukrzycy. Po prostu lubię spać i tyle. Jak nie mam nic lepszego do roboty to potrafię przespać więcej niż dobę, z krótkim wybudzeniem na uzupełnienie płynów i wizytę w toalecie. Mam tak od zawsze. Potrafię bez większego wysiłku nie spać 30 godzin, potrafię funkcjonować przy 3 godzinach snu na dobę przez dłuższy czas, ale do normalnego funkcjonowania na dłuższą metę potrzebuję 12 godzin snu. :) Tak już mam.

też jestem notorycznie niewyspana, ale bez przesady, po 11-12 godzinach snu już po prostu musze wstać bo nie wytrzymam dłużej w łóżku, są ciekawsze zajęcia od zamulania cały dzień z zamkniętymi oczami pod kołdrą. :P Szczerze mówiąc najbardziej chce mi się spać, gdy nie mogę tego robić :P

Ja tam lubię sobie tak pozamulać, jak nie mam nic ciekawszego do roboty.

Gość gość
długi sen nie oznacza wyspania. Ja się budzę co kilkadziesiąt minut, nie mogę zapaść w głęboki sen, godzinami jestem w takim stanie "przysypiania".

Mam tak samo, gdy musze spać bedąc sama w domu, bo mój pięknie irracjonalny umysł boi się ciemności i tego że nikt mnie nie obroni przed potworami jakie się w niej czają, skoro jestem sama. :P Ale zwykle śpię mocno.

Gość gość
a ja cierpię na insomnię :(