Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda420

Mozliwosc ciazy

Polecane posty

Czesc, podczas okresu byl to przed lub ostatni dzien krwawienia doszlo do pettingu z chlopakiem. Zaczelam przez chwile, pare sekund dotykac pochwa jego penisa, nie wkladalismy go do pochwy i nie doszło do wytrysku. Jesli podczas dotykania, kontaktu jego penisa z pochwa wydzielil sie prejakulat, to czy są szanse na ciąze? Zakladamy ze raczej nie wydzielil sie, dodam ze mialam wsadzony tampon a dni byly niepłodne, miesiaczka zazwyczaj pojawiala sie w okresie 19-21. Raczej regularna. Proszę o ocenę sytuacji.

Nie ma możliwości ciąży. Musiałby włożyć penisa do środka i się w środku spuścić.

Gość gość
Nie martw się,bo raczej nie zaszłaś.moze cos o nas.ja uprawiałam sex z mezem w gumce i naprawdę pekła po prostu spuścił się w gumce ale wyczuł mąż ze jest cos nie tak i wyciagnoł,ale sperma już wypłynęła we mnie,uwierzcie ze strach był duzy ,a szczeze nie chcemy więcej dzieci bo już mamy i starczy.od razu poszłam do ubikacji i zmusiłam się jak bym robiła siku cos na pewno wyleciało,ale srach był zrobiłam test za kilka dni i nie byłam w ciąży i nie jestem .to taka moja historia nie znaczy ze nasienie w pochwie to oznacza zaraz ciąże,nie zawsze więc może bez paniki.ale zawsze jest ale.

Gość gość
Jest małe prawdopodobieństwo. Ale gdy jesteś u ginekologa nawet podczas badań cipki powinien być partner i wspierać również poród. Bo jest wielkim zacofanie wstydzić się partnera a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! !!!!!!