Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chłopak szukający prawdziwej miłości, powinien ukrywać swoje bogactwo ?

Polecane posty

Gość gość

Na przykład na randki nie przyjeżdżać wypasionym BMW tylko jakimś seicento albo maluchem ? Chociaż maluchem to już jest chyba przegięcie :D

Gość gość
nie! do prawdziwej miłości tylko wartościowy chłopak. a jeżdzący maluchem jak może być wartościowym chłopakiem? to patologia jakaś

Gość gość
jezeli bedziesz szukal wsrod pryszczatych, otluszczonych, pokancerowanych babochlopw to przyjezdzaj nawet na osle jak c***asuje. ale nie szukaj wsrod ladnych, zgrabnych, inteligentnych kobiet z ambicjami, bo sam wyjdziesz na prostaka i prozniaka, ktoremu sie wydaje ze prawdziwa milosc to tylko modelka :P

>>>nie! do prawdziwej miłości tylko wartościowy chłopak. a jeżdzący maluchem jak może być wartościowym chłopakiem? to patologia jakaś<<< x Prawdziwa patologia, napisała posta, który zacytowałem powyżej.

Gość gość
Wiesz co jeśli szukasz prawdziwej miłości to bądź po prostu szczery, gdyby mi zależało na facecie a później bym się dowiedziała, że mnie oszukuje to by mi się bardzo przykro zrobiło, że miał o mnie takie zdanie

Gość gość
00:15 No ale powiedz mi czy zajeżdżanie autem z wysokiej półki na pierwsze randki jest dobrym pomysłem ? Wydaje mi się że niektóre blachary mogą dobrze udawać uczucie i są cwane oraz wyrachowane. Czy twoim zdaniem można wyczytać z twarzy kobiety to czy leci na kasę czy nie ? Bo niektóre wyglądają na takie sukowate a inne bardziej aniołkowate :D

Gość gość
tak powinien ukrywać, bo baby lecą na kase i potrafią być aktorkami aby upolować jelenia z kasą

Gość gość
To się mija z celem bo wszystkie baby są takie same.

Gość gość
nie wszystkie ale zdecydowana większość, nikt nie mówi że znalezienie diamentu w błocie jest łatwe

Gość gość
Bogaty z domu zapewne. Jakbyś był inteligentny , to odrożniłbyś blacharę od normalnej. A skoro nie potrafisz, to kasy sam też nie zarobiłeś.

Gość gość
blachara wydoi z ciebie kase i kopnie w doope, a takich jest cała masa, tępych pustych suk

Gość gość
po pierwsze nie ma czegoś takiego, że jakieś rysy twarzy świadczą blachara czy nie, bardziej ogólny image i sposób bycia po drugie ze mną na spotkania wielu frajerów podjeżdża taksą, myśląc że to komuś zaimponuje, to logiczne że taksówkę bierze się jak nie ma się swojego samochodu i prawka, nawet tego malucha to jest jeszcze bardziej obciachowe niż przyjście na pieszo

Gość gość
nie. powinien je wozic na tylnym siedzeniu razem z numerami konta, dokumentami wypisanymi upowaznieniami z pustym miejscem na nazwisko

Gość gość
jedynym celem istnienia bogactwa jest jego ukrywanie. ci którzy je tylko chowaja zostaną prędzej czy później okradzeni;)

Gość gość
no chyba, że kots ma po sąsiedzku jakas rodzine bogatą od czasów staozytnego egiptu to przepraszam...

Gość gość
pozdrówcie małego ramcia i kleo i pogłaszcie ode mnie sfinksa

Gość gość
a juz laskom to trzeba dokładnie przedstawic stan majątkowy zeby miały o czym plotkowac z psiapsiółami, które póxniej pójdą truć dooope dwoim braciom, mężom, narzeczonym, że sa nieudacznikami. to logiczne przecież

Gość gość
a nuż który pracuje w urzędzie skarbowym i mu sie to pzyda w pracy:D i w ten sposób dzieki kobietom skarby zmieniają co jakiś czas własciciela zeby se każdy chociaż raz mógł porządnie pobzykac w zyciu:)

Gość gość
najgorsze jest to, że od tego nie da sie uciec. chcesz pobzykac to siie lansuj. a licho nie śpi, wiewiórki robią zapasy na zime, biedni zastanawiają sie jak nie zamarznąć, trza ryzykowac. jak we władcy pierścieni:) chociaż tam akurat o ******iu za dużo nie bylo. chyba, że jest jakaś wersja reżyserska

Gość gość
i tak i przyszło do głowy, że jedynym rozwiazaniem zeby se p********** nie narażajc sie na utrate mienia to przekonac wszystkich o wartosci bezwartościowych paciorków aby później obrzucać nimi pościg.

Gość gość
ewentualnie rozdac to prawdziwe wszystkim tylko wtedy laski stracą ochote na bzykanie:D swoją drogą to mi sie chce bzykać a jestem biedny jak zbieracz złomu po egzekucji komorniczej huty żelaza. jakaś chętna? dobrze rokuje na najbliższą przyszlość i jestem namietny az do spustu

Gość gość
mam w domu pare kondomów ale chyba za małe bo normalne;) cip cip cip

Gość gość
:(na litosć? 😭 niech mi któaś da dupci...BŁAGAAAAAAAAM!!!!!!!!

Gość gość
jaja se robicie nie wkręcicie mnie w ten przewał. nie ten adres

Gość gość
Jeśli dziewczyna jest bogata to nie ukrywam a jeśli biedna to graj biednego ,by bieda nie poleciała na ciebie i do nędzy cię nie doprowadziła,ale pamiętaj majątek rodziców to nie jest twój !!!