Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i kasa

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w ukz moim facetem. Na swieta wyjezdzam do polski. Do mojego przyjezdza ojciec ( mama na miejscu jest mieszka z nami i pracuje). Taka wymuana. Do sedna: moj facet ma focha i wielkie pretensje ze nie chce zostawic im mojej karty bankomatowej na czas mojej nieobecnosci... nie zeby cos ale to moja karta? Mam w polsce wydatki?.. on mi mowi ze moge wydac przeciez czesc z renty po ojcu ktora takze staram sie odkladac na koncie na przyszlosc... wezcie powiedzcie czy to ja przesadzam...?

Gość gość
oczywiście, że przesadzasz za co facet ugości swoich rodziców? w tej chwili oddaj mu kartę!

Gość gość
No moze w jakims drobnym procencie moze i by im byla potrzebna karta bo dopiero sie przeprowadzilismy. A jak wiadomo pierwszy miesisc jest ciezki. Ale z tego co wyliczylam to z palcem w d***e sobie poradza a ja jak wroce to jak zwykle z walizka zarcia...

Gość gość
a gdzie jest jego karta?

Gość gość
jesteś im potrzebna tylko do dokładania do rachunków, uzupełniania lodówki, no i czasem żeby mu z krzyża spuścić - smutne... tak właśnie wygląda desperacja na "bycie w zwiazku"

Gość gość
On w tym tygodniu oddaje swoja wyplate na ostatnia czesc depozytu za dom. Z mojej zyjemy. Z jego mamy... sama nie wiem co. Nie pale papierosow ale nic sobie kupic nie moge bo oni musza miec na papierosy. Ejj serio czuje sie jak bankomat :/ jestem kobieta i mam swoje durne sklepowe potrzeby ktorych nie spelniam :/ a jutro jak znow bedzie spina o karte to argumenty ktore podalam wyzej beda chyba za slabe i zaraz bedzie ze jestem egoistka :/

Gość gość
Tez tak to widzę. Dzieki Tobie mieszka sie im taniej. Dotego czesc obowiązków robisz, nogi rozkladasz. Super sprawa dla faceta

Gość gość
W przyszlym tyg jego wyplata idzie na polowe czynszu. Druga polowe daje jego mama z dzisiejszej tygodniowki bo ja nie wyrobie wykarcmic 3 osoby jeszcze palace i placic za dom. Wiec za nastepna tygodniowke mamy moga sie obkupic w jedzenie. To przeviez im starczy nie?

Gość gość
Gdzie takie głupie baby sie rodzą, no naprawde...

Gość gość
byłabys debilka gdybys oddała :D :D ja p*****le :D weź bo sikne

Gość gość
Chyba jestes brzydka skoro żyjesz w nędzy przyczepiona do maminsynka i twesciowje. Znajdź bogatego anglika co za problem.

Gość gość
Nigdy nie podobala mi sie bezczelnosc na kafeterii ale musze Wam podziekowac dzis za nia bo otworzyliscie mi oczy i wsparliscie :) Postanowienie noworoczne: byc bardziej egoistka niz Matka Teresa.

Gość gość
W nedzy nie zyje ale nie powiem bym spelniala swoj***abskie zachcianki :/ mame sciagnal by ta odpoczela od meza (jego ojca, ale to zlozona historia).

Gość gość
Ale to i tak nie fajny trójkąt. Nie powinni palić za Twoje.

Gość gość
Lubie jego mame i z wzajemnoscia ale mam jej czasem czesto dosc. Wiecie... to jak upierdliwy kumpel. Nigdzie samej wyjsc bo ona chce isc, polezec samej i poczytac ksiazke tez nie bo przyjdzie bym zeszla na dol z nimi posiedziala... wyjazd do polski to bedzie dla mnie lekarstwo!

Gość gość
ale chory układ! utrzymywać rodzinę faceta, który nawet się z tobą nie raczył ozenić

Gość gość
Zastanow sie. On inwestuje zarobione pieniazki w dom. Ty kupujesz zarcie, plyn do mycia , proszki do prania i reczniki. Jak zwiazek sie rozpadnie Twoj partner bedzie mial dom a Tobie zostanie pare scierek no i moze niezjedzone konserwy i przyprawy. Nie tak wyglada partnerstwo. Dom powinien byc kupiony wspolnie, nawet jesli wzmiecie slub.

Gość gość
Nie nie, mysmy wynajeli dom. Nie kupilissmy.

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!