Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie sobie te koszulk z napisem" gorszy sort"

Polecane posty

Gość gość

podobno teraz są modne

Gość gość
nie,ja kupie jak będą takie z napisem " oglądam czytam analizuje,nie jestem gorszy sort albo nie czuje się gorszym sortem"

Gość Józef Bździuch
na koszulce mam napis Polska dla Polaków czy się stoi lub się leży 2000 Euro się należy

Gość gość
a ja precz z preczem

Gość gość
ja noszę koszulke z napisem -uwolnić kozy z nosa

Gość Takie są fakty
Nie kupuje, bo nie należałem do PZPR, nie chodzi mi tylko i wyłącznie o swoje interesy będąc obecnym, czy byłym posłem, który kosztem Polaków ustawiał siebie i swoją rodzinę. Gdzie afera, goniła aferę i było to zamiatane pod dywan, nie kupuje, bo większość Polaków doskonale wie do kogo to się odnosiło, pomimo krzyku i wrzasku tej grupy, której zależy TYLKO i wyłącznie na SWOIM interesie, nie kupuje, bo sami łamali prawie 50 razy Konstytucję i była cisza, nie kupuję, bo nie reprezentują interesów Polski.

Gość gość
nie kupuje ,niech kupuje ten kto poczuwa się zdrajcą i donosicielem do mnie kaczyński tych słów nie mówił

Gość gość
Mam nadzieję ,że kiedys do mody wejdzie jeszcze uzywanie wlasnej makówki.

Gość gość
nie kupię, takie koszulki noszą prowokatorzy albo durnie, którzy nie rozumieją do kogo Kaczyński się odnosił tymi słowami, albo durnie, którzy tego nie zrozumieli spodziewam się, że to nie koniec prowokacji bo jak widać PO nie zrozumiała, że ludzie jej nie chcą

Gość gość
kupilabym taka z napisem "lepszy sort"

Gość gość
gorszy sort to czerwona zaraza pzpr i jego dzieci Córka Czesława Niemena o KOD: spadkobiercy czerwonej zarazy wycierają sobie gębę hitem mojego ojca! Sobotnia manifestacja Komitetu Obrony Demokracji, Nowoczesnej, Platformy Obywatelskiej, SLD i PSL czyli innymi słowy postkomuny dobitnie pokazała jak owe organizacje traktują prawo. Po zespole Lombard: (KOD bezprawnie wykorzystał utwór „Przeżyj to sam” zespołu Lombard, zobacz odpowiedź zespołu!), okazało się również, że nielegalnie wykorzystano utwory Czesława Niemena i zespołu Ludola. Córka Niemena, Natalia Niemen w ostrych słowach skomentowała wykorzystanie utworu „Dziwny jest ten świat” przez „potomków biologicznych, bądź duchowych komuchów”, stwierdziła, że spadkobiercy czerwonej zarazy, dzień przed 13stym grudnia wycierają sobie gębę jego hitem.

Gość gość
gdyby dostała kasę za wykorzystanie utworu, to słówka by nie pisnęła, a tak sie pieni i obraża innych. Dla mnie jej wypowiedź to dno.

Gość gość
8;51 twoja odpowiedz to jest dno ,umiesz tylko gdybać

Gość gość
9;32 czego można wymagać od środowiska dla którego liczy się tylko kasa przecież dla nich nie do pomyślenia że można w życiu kierować się innymi pobudkami niż pieniądze

Gość gość
Nie kupuje, bo nie jestem podatny na telewizyjne manipulacje. Dobrze wiem, do kogo te słowa były skierowane.

Gość Teresa443
Wiecie co? Tyle można mieć kreatywnych pomysłów, a wy się dajecie tłumowi... Ja sobie zrobiłam piękna patriotyczną koszulkę dzięki Bimodo i tam też zrobiłam koszulkę z dzidziusiem na brzuchu, jak byłam w ciąży.. to są fajne rzeczy :-)