Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochałam sie za kase i czuje sie z tym beznadziejnie

Polecane posty

Gość gość
On sobie nic nie myśli. Zapewne traktuje to jako sponsoring. Pomaga ci i tyle a ze to trochę kosztuje to normalne. Wcale nie musi miec zlego zdania o tobie. Moze wręcz kocha cie na swój sposób. A przeciez malzenstwo dalej trwa.

Gość gość
ale bzdura...

Gość gość
To tak samo, jak on w Twoich oczach może być dzifkarzem który łamie przysięgę małżeńską by po...uchać , kłamcą, nieodpowiedzialnym, nielojalnym itp. Tylko, że on pewnie nad tym się nie głowi tak jak Ty, być może szuka teraz kolejnej na płatny seks

Gość gość
No moze i tak... w koncu on tym bardziej swiety nie jest skoro zdradza zone ,a kasa mi sie bardzo przyda... Ciesze sie z niej zawsze to kilka stowek do przodu, a u mnie kazde 100 zł ma znaczenie przy moich zarobkach... W ogole mam dosc tego popieprzonego kraju , jestem po studiach, zarabiam mozna powiedziec umyslowo i mam z tego psie pieniadze, ledwo sie za to utrzymuje

Gość gość
A teraz on sie od rana nie odzywa :O A zawsze dziekował za spotkanie... Ciekawe czy dzisiaj cos napisze, czy nie...

Gość gość
bkasiaaa- tak jasne, napewno zarabiasz najnizsza krajowa i utrzymujesz siebie i rodzine :P A nawet jakby to ja nie jestem w stanie zyc nie kupujac sobie niczego itd, zawsze musze wydac na ciuchy , kosmetyki, impreze czasami... bo inaczej co to za zycie? No nie oszukujmy sie nikt nie chce zyc od pierwszego do pierwszego , w ogole to mysle o wyjezdzie za granice do UK albo DE juz wole byc tam np kelnerka i lepiej zarabiac

Nie traktuj tego jako "kochanie się". To twoja dodatkowa praca. Nie myśl o tym, i nie miej wyrzutów sumienia. Nie pozwalaj sobie na żadne sentymenty.

Gość gość
Die Nacht- no sorry ,ale nie traktuje tego jako "prace" bo tylko raz mi dał kase :D pewnie on teraz ma mnie za dziffke ale co poradze tak wyszlo... moze jakby byl dla mnie inny i traktowal mnie powazniej to inaczej by sie to potoczylo

Gość gość
To zalosne, ze zrobilas to z kims, kogo kochasz... A on ciebie na pewno nie, bo gdybys dla niego cos znaczyla, to pomoglby ci bezinteresownie, a nie pozwalal zrobic z ciebie szmate. Wiec zerwij z nim kontakt i zapomnij, tak bedzie najlepiej dla ciebie.

Gość gość
Oj,ale jak kase bralas to juz sie tak nie czulas? Mi tez czesto brakowalo pieniedzy,bylam bardzo biedna studentka i otrzymywalam rozne propozycje szybkiego podreperowania budzetu w "lekkiej i przyjemnej" pracy. Jakos sie obylam i coz, sprzatalam, ganialam po miescie jak jelen z ulotkami i zapieprzalam na kebabie. Ale studia jakos skonczylam i moge sobie dzisiaj w oczy spojrzec. A Ty juz nie pitol tylko zyj dalej. Trudno ,stalo sie, wyciagnij wnioski i juz tego bledu nie popelniaj.

Gość gość
No widzisz, czasem nie ma wyjscia i trzeba robic, to co trzeba robic. On jest zonaty, wiec to on powinien sie zle czuc a nie ty....