Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była oszalała

Polecane posty

Gość gość

Rzuciła się wczoraj na moją dziewczynę krzycząc “oczy ci wydrapie ty suko !” Musiałem użyć siły. Totalna wiocha. Nie wiem co teraz będzie. Moja stwierdziła, że się będzie teraz bała na mieście pokazywać a na koniec zapytała “Jak ty mogłeś z nią 3 lata wytrzymać ?”

Gość gość
buhahahahha 0/10 :P

Gość gość
"Wydrapie ci oczy" to grozba karalna, powinienes to zglosic na policji.

Gość gość
No właśnie, jak wytrzymałeś z nią 3 lata ?

Gość gość
Tobie powinna je wydrapać bo nie potrafiłeś się z nią dogadać ani będąc z nią, ani kiedy kończyłeś związek. A ta "twoja" też walnięta w czambuł, wypominała ci te "trzy lata z tobą" innej, a sama jest z takim degeneratem. Tak to jest, kiedy facet nie kończy jednego związku, a zaczyna drugi bez wyjaśnień co było źle i dlaczego go kończy. Wiocha i to totalna! Masz rację autorze, ale sam sobie ją zawdzięczasz :P

Gość gość
Przepraszam bardzo, w Nowy Rok będzie rok jak jej powiedziałem, że to definitywny koniec. Nie przyjęła tego do wiadomości, myślała że dalej będzie ze mną w kulki lecieć, jak tych kilka miesięcy przedtem.

Gość gość
Na miejscu Twojej obecnej dziewczyny, zgłosiłabym to na policji. Żeby Twoja obecna dziewczyna bała się z domu wychodzić, przez jakąś psychopatkę? W życiu.

Gość gość
Mnie nęka były, chociaż mu powiedziałam, że to koniec. Spotkam się z nim tylko po to, żeby mu powiedzieć prosto w oczy, co złego mi zrobił, i czego nigdy nie będę tolerować. Będzie to rozmowa przy moim obecnym. A jak dalej się nie odczepi, to zgłoszę na policję za napastowanie.

Gość gość
U nas w zeszłym roku od lata już to były tylko rozstania i powroty. W Sylwetra nie wytrzymałem, przez całą imprezę zatańczyłem z nią tylko jeden kawałek, ona bawiła się świetnie ale z innymi. Cisza trwała do lutego, do jej urodzin, sama zadzwoniła z pretensjami, że jej nie złożyłem życzeń. Powiedziałem jej, że nie czuje się zobowiązany, po za tym ma tylu adoratorów, że jedne życzenia mniej nie powinno robić jej różnicy. Za pół godziny była u mnie i zrobiła mi awanture przy rodzicach ale to nie pomogło, wyprosiłem ją.

Gość gość
Durny jesteś, że taką sobie wybrałeś :D

Gość gość
Znam to, wszyscy wazniejsi ode mnie, dopiero jak odszedlem swiat jej sie zawalil. Typowe babskie myslenie, jak facet to juz nazawsze, nie trzeba o niego dbac a jak go zabraknie to nagle kastrofa sie dzieje.

Gość gość
Typowe babskie myslenie

Gość gość
nie powinieneś mieć z byłą zadnego kontaktu,zmień numer